26 Май 2019неделя13:16 ч.

ново:

Избираме членове на Европейския парламент. Всеки глас има значение. Избираме членове на Европейския парламент. Всеки глас има значение.

ИСКАМ ДУМАТА

От джунглата

За хернията на управляващите

/ брой: 76

автор:Дума

visibility 560

Слушайки хвалебствените слова на българските държавници и политици от управляващата коалиция, стигам до извода, че в ЕС няма друга държава с толкова щастлив народ. Народът пращи от щастие и благоденствие. Премиерът Бойко Борисов и заместниците му получили хернии. От какво бе, байно? От повдигане на жизненото равнище на народа ли?

Ще се опитам да дам дефиниция на думата държава. Тя означава законност, ред, сигурност и справедливост за всички граждани, живеещи в тази държава. Уви, сега българската държава е майка за олигарсите, за управляващите начело с Бойко Борисов и Цветан Цветанов и мащеха за народа.

Гледам по телевизията за африканската джунгла. Стигам до извода, че държавата България по нищо не се различава от джунглата.

1. Министерският съвет - глутница лъвове, водена от огромен як лъв единак - алчен за власт и слава, затри българската държава.

2. Народното събрание - тигри начело със свирепа тигрица, алчна за власт и пари.

Не Русия е враг щ1 на България, а вие, дами и господа депутати, които под диктовката на САЩ, НАТО и Брюксел приемате закони и наредби, които затриват националната идентичност и суверенитет на България. Един народен представител за 1 месец взема толкова пари, колкото един пенсионер за 3 години...

3. Съдебната система - законодателство по законите на джунглата. Магистрати - кожодери.

4. Министерствата - зловещи хиени.

5. Регионалните кметове - свирепи вълци и чакали.

6. Накрая огромното стадо от смирени сърнички и наивни зайчета, които винаги могат да попаднат в лапите на тези зверове и няма кой да се отърве.

Това е българската държава, ако все още има такава.

За какво сте по дяволите вие, г-н Борисов, министър-председател на България след 10 години беззаконие и антинародна политика. Стига!

С уважение,

дядо Методи,
89 г., Пловдив

Кандидат за летището предлага да построи и стадион

автор:Дума

visibility 478

/ брой: 97

Най-после пуснаха процедурата за АЕЦ "Белене"

автор:Дума

visibility 390

/ брой: 97

Елена Йончева: Това е битка за България

автор:Ивелин Николов

visibility 777

/ брой: 97

Златното момче

автор:Павлета Давидова

visibility 719

/ брой: 97

Парламентарна мимикрия

автор:Ростислава Иванова

visibility 349

/ брой: 97

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ