17 Януари 2022понеделник02:51 ч.

ново:

Националният съвет на БСП свиква заседание на 50-ия Конгрес *** Пакет от 1,5 млрд. лв. в помощ на бизнеса и ЕРП заради енергийната криза *** Земетресение разклати Гърция, усети се в София *** Окончателно: Гонят Джокович от Австралия Националният съвет на БСП свиква заседание на 50-ия Конгрес *** Пакет от 1,5 млрд. лв. в помощ на бизнеса и ЕРП заради енергийната криза *** Земетресение разклати Гърция, усети се в София *** Окончателно: Гонят Джокович от Австралия

БСП в Сливен и водачът на листата на БСП в областта Атанас Зафиров продължават акцията си по даряване на книги от български автори за читалищата в района

За БСП кооперациите са социален партньор

Представители на левицата се включиха в поредните дарителски акции

/ брой: 217

автор:Дума

visibility 239

Кооперациите са истински социален партньор на БСП, защото се грижат не само за своите членове, но и за цялата общност. Това заяви водачът на листата на левицата в Ловеч Вяра Емилова, която заедно с кандидата за депутат Младен Богдански, политическия анализатор Велизар Енчев и Росен Веселинов, председател на БСП в Троян, посетиха кооперация "Обнова" в Черни Осъм. Българската кооперация винаги е оцелявала във времето, защото помага на своите членове да се препитават и е в интерес на цялото общество, коментира Емилова. "Сдружението ни догодина ще навърши 100 години. Днес "Обнова" дава хляб на почти 140 души, по-голямата част от които живеят в самото село", похвали се председателят на кооперацията Владислав Кардашимов. Кооперацията в Черни Осъм е възникнала като съпротива срещу безогледната сеч в района и с дейността си се е обособила като истински стопанин, който разумно използва природните дадености и осигурява на своите член-кооператори добър поминък. В масивната й сграда е настанена безплатно и школата за обучение на планински водачи спасители.

"БСП за България" е единствената, която може да спаси българското село, заяви водачът на листата в Хасково Владимир Маринов, който заедно с кандидат-депутатите Виктор Годжов и Владимир Бамбалов посети тополовградските села Орешник, Устрем и Радовец. Закрити училища и детски градини, разбити кални улици, липса на транспорт, на здравно и лекарствено обслужване, на възможности за препитание, неовладяна битова престъпност и кражби са част от проблемите, които местните разказаха на кандидатите за народни представители. Те се включиха в дарителската кампания "Приказка за доброто" на Геновева Диманова от Тополовград. Средствата от продажбата на детската й книжка ще отидат за закупуване на реанимационно легло за децата от Дом за медико-социални грижи във Варна.

Водачът на листата на "БСП за България" в Сливен Атанас Зафиров и кандидатите за депутати продължават кампанията да даряват книги от български автори на читалищата от областта. Те посетиха читалище "Добри Чинтулов" Сливен. "Проведохме хубав разговор за днешните реалности и духовната разруха в обществото. БСП има работещ план за българската култура и образование", увери Зафиров. По-късно той се срещна с избиратели от Сливен. "България е изправена пред редица кризи, които трябва да бъдат решени максимално бързо. Хората се нуждаят от сигурност, стабилност и предвидимост какво ще се случи през следващите месеци. БСП има ясен план с разумни решения за първите 100 дни на управление", подчерта Зафиров. В програмата на левицата са заложени мерки в подкрепа на семействата, на малкия и среден бизнес, който регистрира най-големи икономически загуби през последните месеци.

Крум Зарков, който води листата в Русе, връчи награди на победителите в литературния конкурс "За свободата и отговорността", обявен от БСП по повод 125-та годишнина от създаването на партийната организация. Призьорите получиха "културен чек", който символизира идеята на БСП за улесняване на достъпа на младите до култура и подпомагане на културните институции. 

Първият в листата на "БСП за България" в Благоевград проф. Георги Михайлов и кандидатът за депутат Богдан Боцев проведоха среща с жители на Гърмен. "Разговаряхме за бъдещето на България, за приоритетите на БСП, за всичко онова, което трябва да бъде направено незабавно, когато се създаде ново НС и правителство. Заявихме и своята категорична подкрепа за кандидата за президент Румен Радев и кандидата за вицепрезидент Илияна Йотова", поясни Боцев. 

 

 

Истинските битки на БСП

автор:Александър Симов

visibility 0

/ брой: 10

Пътникът Цацаров

автор:Дума

visibility 16

/ брой: 10

Магията на "Сурва" завладя Пернишко

автор:Юлия Кулинска

visibility 29

/ брой: 10

Недостигът на лекарства

автор:Аида Паникян

visibility 46

/ брой: 10

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ