04 Юни 2023неделя10:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес още преди обяд над северозападната половина от страната, а след обяд и до полунощ и в югоизточната, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места, ще има краткотрайни, интензивни валежи, придружени с гръмотевици. Ще има градушки. По-малка е вероятността за валежи по Черноморието и в крайните югоизточни райони. Дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще са между 22 и 27 градуса, в София - около 22. Днес още преди обяд над северозападната половина от страната, а след обяд и до полунощ и в югоизточната, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места, ще има краткотрайни, интензивни валежи, придружени с гръмотевици. Ще има градушки. По-малка е вероятността за валежи по Черноморието и в крайните югоизточни райони. Дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще са между 22 и 27 градуса, в София - около 22.

Ясен Петров вика деветима легионери

/ брой: 180

автор:Дума

visibility 1

Националният селекционер Ясен Петров повика девет футболисти, състезаващи се зад граница, за предстоящите световни квалификации на 9 октомври в Литва и на 12 октомври със Северна Ирландия на стадион "Васил Левски".

Прави впечатление, че отново липсва Андрей Гълъбинов, който започна много силно сезона в Реджина в италианската Серия Б. Този път сред повиканите е вратарят на Ал-Тай Мартин Луков. Освен него в групата легионери са Георги Костадинов (Арсенал Тула, Русия), Васил Божиков (Слован Братислава, Словакия), Кристиян Малинов (Льовен, Белгия), Валентин Антов (Монца, Италия), Петко Христов (Специя, Италия), Атанас Илиев (Асколи, Италия), Илиан Илиев (Аполон Лимасол, Кипър) и Димитър Велковски (Серкъл Брюж, Белгия). Допълнително ще бъдат обявени и избраниците на Петров от efbet Лига.

 

 

 

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ