04 Април 2020събота15:28 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Все повече македонци подкрепят договора с България

/ брой: 33

автор:Дума

visibility 533

В Северна Македония се е увеличил броят на гражданите, които подкрепят договорите на страната с България и Гърция, показва допитване Институтът за политически изследвания "Детектор". Ако при предишното изследване през септември 2019 г. договорите са били подкрепени от 38,4% , сега 41% са на това мнение. На противоположното мнение са само с три процента повече - 44% от анкетираните. Други 15,1% нямат отговор на въпроса. 

Допитването показа още, че две трети от гражданите ще гласуват за присъединяване към ЕС, ако сега се проведе референдум. 65,5% от гражданите биха казали "да" на присъединяването, докато 17,2% биха гласували против. 

Общо 36,7% от гражданите очакват страната да получи дата за начало на преговорите през май, докато 46,3% не вярват в това. 44,4% от анкетираните смятат, че забележките на някои държави членки на ЕС за получаване на начална дата за преговори са оправдани, като 31,1 на сто твърдят обратното, а 24,5 на сто не отговарят на въпроса. В сравнение сега гражданите виждат повече резон в забележките на някои държави членки.

БНБ въвежда мораториум върху кредитите

автор:Дума

visibility 457

Българите очакват тежка финансова криза

автор:Дума

visibility 548

/ брой: 64

Проф Дуранкев: Необходима е нова данъчна система

автор:Дума

visibility 520

/ брой: 64

30 години БСП е нужна на всеки един социалист

автор:Дума

visibility 888

"Бацилът", който изгражда имунитет...

автор:Таня Джаджева

visibility 668

/ брой: 64

Направихме най-модерния вестник

visibility 408

/ брой: 64

Ентусиазъм и отговорност

visibility 294

/ брой: 64

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ