05 Юли 2020неделя22:01 ч.

Кметът Емил Караиванов

На фокус

Воля и сърце за добрите дела

С кмета Емил Караиванов Асеновград ще продължи да живее духовно и да се развива

/ брой: 203

visibility 1238

Калин Калинов

Онези, които ме познават и познават моето творчество, са наясно, че едва ли някога съм "поръсвал" или тепърва ще поръсвам с благи думи и венцехваления овластените мижитурки на нашето време. Напротив, винаги съм взимал на прицел и разконспирирал крещящата им тъпота и вроденото дебелоочие. Заради тази моя орисия - да казвам и показвам недъзите на обществото, винаги съм получавал (и получавам) ударите на съдбата. Неведнъж и дваж, а повече от 18 съдебни дела са завеждали срещу мен въпросните властници и винаги с едно и също обвинение - ЗА УРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖА!!! И днес "амеби" и "чехълчета" с уронен престиж съдят писатели и журналисти в угода на чиновническата държава.

Е, как да си изкривя душата и да кажа лоша дума за човек и кмет, който върши добри дела и винаги си изпълнява предизборните обещания за добруването на онези, които са го избрали да ги управлява. Вече два мандата кметува в община Асеновград д-р Емил Караиванов, воден от веруюто да бъде полезен на обществото.

Хулиха го какви ли не - от набедени "приятели" с нереализирани страсти и химерни мечти до псевдополитически комбинатори, жадни за власт и раздори. А това строеше и настройваше бъдещето на града и въздаваше всекиму дължимото. Той отвори за духовността "вратите" и "прозорците" на града. Асеновград диша и радва жадните за духовност. Именити спортисти и треньори изказват своята благодарност за положените грижи. Кметът изслушва и помага на страдалци от третата възраст. Подпомага деца и родители в нужда. От години благоустройва и подновява канализацията на занемарените улици в града. Своевременно решава "брадясалите" проблеми с водния цикъл. Река Чая вече е бистра - без зловонни миризми и блатни наноси. Квартал "Запад" от няколко месеца е преобразен, а неговите жители вече придобиват европейско самочувствие. Преобразени са дворовете и сградите на редица училища и детски градини, строят се и ще се строят нови спортни обекти с благородните помисли за бъдещето на деца и внуци.

Но винаги ще се намерят черногледци, на които да се сторят маловажни усилията на кмета и неговите заместници. Имало е и ще има една категория политикани, които в угода на върховия "Шаман" се стремят всячески да пречат на читавото. Те не се интересуват от настоящето и бъдещето на своите гласоподаватели - за тях е важно върховният "Шаман" да бъде презадоволен! Службата в името на народа е призвание и признание, което не е дадено всекиму. За подобна служба трябва да имаш чисти и неподкупни помисли. Подобни помисли кметът Емил Караиванов отдавна е показал и доказал със своите безспорни качества на управленец.

И още нещо искам да кажа на безпросветните черногледци. Преди повече от две хиляди години великият китайски мъдрец Кенто Конфуций е родил безсмъртния афоризъм, който е актуален и днес: "Не е важно дали котката е черна или бяла, важното е да лови мишки."

Борисов заряза мерките срещу КОВИД-19

автор:Дума

visibility 126

/ брой: 126

Полицаи протестираха на празника си

автор:Дума

visibility 111

/ брой: 126

Борисов пак изпусна нервите си срещу Радев

автор:Дума

visibility 189

/ брой: 126

С 6 лв. по-скъпа е потребителската кошница

автор:Дума

visibility 101

/ брой: 126

Големите търговци плашат с бензинова криза

автор:Дума

visibility 106

/ брой: 126

Старите жилища поскъпват по-бързо от новите

автор:Дума

visibility 103

/ брой: 126

Байдън: 200-годишният расизъм в САЩ не е надживян

автор:Дума

visibility 114

/ брой: 126

Влошава се ситуацията с КОВИД-19 в Сърбия

автор:Дума

visibility 121

/ брой: 126

Ердоган: Не могат да ни се бъркат за "Св. София"

автор:Дума

visibility 105

/ брой: 126

На гол тумбак - чифте компютри

автор:Велиана Христова

visibility 127

/ брой: 126

Въпроси за бъдещата работа на КЕВР

visibility 118

/ брой: 126

Новата конституция на Путин

автор:Мирослав Попов

visibility 106

/ брой: 126

ПЕНКА КАЛИНКОВА

visibility 79

/ брой: 126

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ