24 Януари 2020петък05:25 ч.

В Каменари дават работа само на гласувалите за ГЕРБ

автор:Дума

visibility 353

В еленското село Каменари дават работа само на който е гласувал за ГЕРБ. За това се оплакаха негови жители по време на приемна на депутата от "БСП за България" Весела Лечева в селото.
Липсата на работа в отдалеченото село, в което жгивеят около 200 души, е основния проблем за хората. Основният им поминък е дърводобивът. След местните избори те забелязали, че сред наетите да се трудят са само симпатизанти на ГЕРБ, а трудовите взаимоотношения с определени хора, които имат дългогодишен опит в дърводобива, са прекратени.
Това е престъпление. В район, в който хората едва свързват двата края, не може да ги делиш и тези са гласували за управляващите да имат работа и доходи, а останалите да са наказани", коментира Лечева.
Жителите на Каменари споделиха и проблеми, свързани с достъпа до здравеопазване и до качествено образование, както и с лошата инфраструктура. Родители възразиха срещу плана на общината да насочва децата им към най-близкото защитено средищно училище в с.Беброво, където сега учат в една стая деца от първи до седми клас. Според тях рожобите им трябва да имат щанс за добро и качествено образование в Елена и настояват общината и МОН да им осигурят превоз до училището.

Каша във властта заради хазарта

автор:Ростислава Иванова

visibility 104

/ брой: 16

Кабинетът прие плана за Перник, чака се решение от СОС

автор:Дума

visibility 62

/ брой: 16

България остава начело в ЕС по корупция

автор:Дума

visibility 51

/ брой: 16

Имотите в София са поскъпнали със 7,13% през 2019 г.

автор:Дума

visibility 66

/ брой: 16

С дронове щели да контролират чумата по свинете

автор:Дума

visibility 63

/ брой: 16

Китай затвори 5 опасни града

автор:Дума

visibility 67

/ брой: 16

Кратки новини

автор:Дума

visibility 70

/ брой: 16

Асен Личев: Перник има вода за 55 дни

автор:Ростислава Иванова

visibility 90

/ брой: 16

Да крадат, важното е да Му служат

автор:Дума

visibility 91

/ брой: 16

ГЕРБ превърнаха страната ни във воняща клоака

visibility 163

/ брой: 16

Прозъбени баири

visibility 70

/ брой: 16

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ