26 Март 2019вторник14:22 ч.

Управляващите пак нападнаха президента Радев

/ брой: 45

автор:Юлия Кулинска

visibility 350

Управляващите в НС отново се заядоха с президента. Не вярвам, че БСП и техните симпатизанти искат да видят българския Мадуро в лицето на президента Румен Радев, който води Венецуела към лош режим, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Според него през 2016 г. държавният глава признал изборите за честни, защото ги спечелил.

На колегите от БСП не им прави чест да му правят политика на инат, заинтриганства Цветанов. Той повтори тезата си, че Радев и президентската институция са станали говорител на БСП. По думите на Цветанов това било единственият начин да говорят, защото се лишили от парламентарната трибуна. Цветанов не пропусна отново да нарече Радев неформалния лидер на БСП. 

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов обвини президента, че се опитва да внесе съмнение в изборите. Според него преференциите давали възможност за нечистоплътно изместване на всяка цена с използването на роднински връзки, на влияние, на корпоративен натиск и ангажиране на големи фирми. 

Бившият конституционен съдия Георги Марков от ГЕРБ смята, че Радев е обладан от машинното гласуване. "Дори на Нова година, когато хората се чукаха с чаши и се целуваха, Радев ни занимаваше с машинно гласуване. Ако то е единствена гаранция за честност на изборите, трябва да повторим президентския вот. Да хвърля кърпата и да гласуваме отново", опита се да оригиналничи бившият седесар. Той направи реверанс към "Воля", защото тя е била за мажоритарни избори. "Браво, името ви "Воля" отива на волята, която проявихте, да подкрепите правителството на ГЕРБ, без да участвате в него. Шапка ви свалям, много сте симпатични и сте една от най-интелигентните групи, които съм виждал в историята на нова България", изръкопляска Марков.

Ново мащабно прекъсване на тока във Венецуела

автор:Дума

visibility 291

Искат да направят "Св. София" джамия

автор:Дума

visibility 220

/ брой: 58

Докато не настъпи вечен мир на Земята

автор:Константин Иванов

visibility 212

/ брой: 58

Организиран хаос в поземлената реформа

автор:Дума

visibility 310

/ брой: 58

Столица на културата ли? Такъв кич няма и в Африка

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 58