29 Март 2020неделя04:00 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Целувката - тест за съвместимост!?

/ брой: 186

автор:Дума

visibility 1134

В това сигурно с състои тайната свръхзадача на целувката. Двама души могат да изпитват интерес един към друг и дори силна симпатия. Те се чувстват добре, когато са заедно. Но първите целувки ще покажат дали между тях има и страст, или са просто приятели.
Понякога първото докосване до устните предизвиква парадоксална реакция - студенина, дори неприязън. Именно тази реакция е характерна за мъжете и жените, които не са физически съвместими.
Няма нищо учудващо, че жените отделят толкова много внимание на първата целувка. Освен еротичния и психологическия аспект за тях в целувката се крие друг важен аспект - биологичният.

Целувайки се, жената
прави свой анализ

В една от публикациите, посветени на тази тема, много остроумно се казва, че в момента на целувката жената с помощта на "своя компютър" измерва температурата и пулса на мъжа, взима проба от неговата слюнка за определяне на киселинността и изучава внимателно неговата хормонална система. Данни за всичко това тя получава само от слюнката и миризмата на мъжа.
И накрая, някакво "хитро устройство" й дава важния отговор, подходящ ли е този мъж за продължител на рода, или по-добре тя да се прибира вкъщи.
Затова първите целувки са най-важният компонент от развитието на отношенията. Те може би са по-важни, дори отколкото първия секс. Целувайки се, вие разказвате за себе си и за вашето настроение в този момент.

Целувката безспорно
носи в себе си
разнообразни сигнали

Концентрацията на феромоните в излизащата от вас миризма може да съобщи много за състоянието на вашата сексуалност в този деликатен момент. Ако вашите устни са плътно затворени, то това е свидетелство, че не желаете да продължавате играта. Но ако те си "играят" с устните на партньора, това вече е знак за покана. И партньорът започва да действа по-смело. Ако неговият език се движи убедително направо, това означава, че той изпитва явно желание, а мекият и изплъзващ се език е свидетелство за предпочитания към бавна любовна игра.
По време на целувката трябва сами да се научите да усещате партньора. Добрите любовници още на стадия на играта с устни достигат пълен контакт и взаимно разбирателство, което им позволява да получат от близостта максимално удоволствие.
 

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ