08 Юли 2025вторник16:19 ч.

Трима старозагорци са починали в Кот Д'Ивоар

/ брой: 177

автор:Дума

visibility 489

При самолетната катастрофа с военен хеликоптер МИ-24 в Кот Д'Ивоар са загинали трима българи, съобщава "Монитор". Медията е научила, че загиналите са от Старoзагорско и преди са служили в българските ВВС.

По все още непотвърдена от МО информация загинал е 55-годишният пенсиониран майор от хеликоптерната база "Крумово" Юрион Върбанов. Предполага се, че с него смъртта си са намерили авиотехникът Стоян Тодоров, третата жертва е техният връстник Ивайло. Роднините все още избягват медиите, но в социалните мрежи приятели на съпругата на Тодоров вече изразяват съболезнования.

Според информация, която за първи път се появи на специализирания уебсайт Pan.bg, трагедията с хеликоптер на Кот Д'Ивоар е станала около 2 часа през нощта на 10 септември. Останките са паднали на 2 км от град Тоголакая. 5 души бяха убити, трима от тях бяха българи. Има вероятност машината да е била свалена от местните джихадисти, които са на границата с Буркина Фасо.

 

 

Не бързайте да сменяте левове с евро

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 123

Храните продължават да поевтиняват

автор:Дума

visibility 243

/ брой: 123

София остава най-скъпият град за покупка на жилище

автор:Дума

visibility 303

/ брой: 123

Брюксел отстъпи пред фермерите

автор:Дума

visibility 277

/ брой: 123

Скопие да приеме позицията на България

автор:Дума

visibility 277

/ брой: 123

В Словения свикват референдум за членството в НАТО

автор:Дума

visibility 280

/ брой: 123

Накратко

автор:Дума

visibility 249

/ брой: 123

Провален човек

автор:Александър Симов

visibility 254

/ брой: 123

Мислете

автор:Зорница Илиева

visibility 239

/ брой: 123

Три секунди

visibility 265

/ брой: 123

Наследството на лева

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 123

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ