Топ кулинари приготвиха най-голямата паеля
/ брой: 192
Най-добрите готвачи от различни телевизионни формати обединиха усилия през уикенда и приготвиха най-голямата паеля, правена някога в България. Шеф Иван Манчев от "Черешката на тортата" и шеф Борис Петров от "Lord of the chefs" се присъединиха към Ути Бъчваров от "Бързо, лесно, вкусно", за да забъркат огромния специалитет на тротоара пред ресторант "La Piazza" в "Слънчев бряг". Готвачите задружно хванаха двуметровата дървена бъркалка, за да миксират продуктите в огромния тиган на Ути, направен от челото на парен локомотив. През това време асистентите прибавяха килограми скариди, калмари, миди и други морски дарове. В атрактивното гигантско готвене се включиха и минувачи туристи, сред които любопитни рускини и малки дечица. След като испанският специалитет стана готов, от около 500 порции опитаха всички клиенти на ресторанта и минувачите, научи ДУМА от Илияна Йорданова.