08 Август 2020събота03:46 ч.

Свободата като избор в живописта на Станислав Кънчев

/ брой: 107

автор:Дума

visibility 922

"Концепцията на тази изложба е да предложи на широката аудитория живопис, представяща символиката на свободата и предизвикателствата, пред които тя е изправена днес. В творбите могат да бъдат открити послания за мечтите и свободата като избор и надежда за живот. Проектът е насочен към всички, които харесват не само съвременна живопис, но и представата им за свободната одухотворена действителност", посочва авторът Станислав Кънчев. Според него морето, земята, цветята са като знаци за жизненото ни пространство, което все повече се променя необратимо и нуждата от свобода да го оставим непроменено.

Това е първата самостоятелна изложба на един млад художник, който има какво да каже на света със своето модерно творчество. Живописта му е богата на колорит, одухотворена и интересна за младите хора. Платната са силно емоционално наситени и вълнуват с тематиката си. Изложбата продължава до 11 юни в столичната галерия "Лик", ул. "Лайош Кошут" 37.

Кънчев e роден през 1984 г. в Плевен. Живее и работи в София. Занимава се със съвременна живопис. На 12.12.2018 г. в галерия "Бургас" има обща изложба с други автори.

60% спад на чуждите туристи у нас

автор:Дума

visibility 264

/ брой: 150

Искат сервитьорите да са без маски на открито

автор:Дума

visibility 188

/ брой: 150

Банките очакват забавяне на кредитната активност

автор:Дума

visibility 181

/ брой: 150

Самолет сe разцепи на две при кацане в Индия

автор:Дума

visibility 41

В Русия патентоваха препарат срещу COVID-19

автор:Дума

visibility 225

В САЩ критикуват Белия дом заради Китай

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 150

Врътки срещу гражданското общество

автор:Славчо Кънчев

visibility 509

/ брой: 150

Конференцията на крадците

автор:Христо Георгиев

visibility 975

/ брой: 149

Вдъхновителят на българската идея

автор:Дума

visibility 390

/ брой: 149

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ