16 Декември 2019понеделник01:05 ч.

Смешно е, г-жо З.

/ брой: 178

автор:Валентин Георгиев

visibility 698

На външната министърка Екатерина Захариева й станало смешно, след като чула, че има връзка между позицията на външно за руската изложба, в която бе оплюта Червената армия, и шпионския скандал, който бил свързан с някакво разследване отпреди месеци. А за да звучи още по-авторитетно, дамата взе, че изръси пред една телевизия: "Бих се намесила на всекиго, който се опита да се меси във вътрешната политика. Както реагирах на Русия, така бих реагирала и на САЩ, и на Германия, ако се наложи". Работата на външно, по думите й, била "да защитава националните интереси".

Голям смях наистина, г-жо Захариева! Че то и за слепците е видно - САЩ не просто се месят, те направо се разпореждат какво да вършите. Я вижте какво признава без капка срам атлантик №1 Соломон Паси: има и американски шпиони, но разликата им с руските била, че американските са "акредитирани" към нашите служби. Един - към Държавната агенция по разузнаване, друг към ДАНС, трети към "Борба с организираната престъпност", четвъртият към МВР и т.н. Какво ви говори това, г-жо Захариева? Не е ли достатъчен мотив да им "скочите", както се заканвате? Или нищо не ви говори? Да ви кажа ли - че ние не сме нищо повече от една полусуверенна държава от колониален тип с васална администрация. Същите тези наши "съюзници" ни принудиха веднъж да се откажем от стратегически печеливши проекти като "Южен поток" и АЕЦ "Белене". Сега се прави нов опит за същото, след като дори на началника ви Борисов му увря главата какви загуби и пропуснати ползи търпим. А вие сте седнали да плюете по естествения ни геополитически съюзник Русия! 

Та чии шпиони вредят на България - тези на "приятелите" ни САЩ и ЕС, които ни докараха до демографска катастрофа, или на Русия, която ни предлагаше дългосрочни и икономически печеливши проекти? И не виждате връзката ли? Много смешно, нали? Лошото е, че направихте и България за смях пред целия свят!

 

Строят АМ „Хемус” без разрешителни

автор:Юлия Кулинска

visibility 114

/ брой: 241

БСП избира лидера си на 26 април

автор:Юлия Кулинска

visibility 58

/ брой: 241

България може да съди Европарламента заради пакета "Мобилност"

автор:Дума

visibility 46

/ брой: 241

Едва 2 от 27 марки у нас са истински шоколад

автор:Дума

visibility 66

/ брой: 241

Дават водни помощи от средата на 2020 г.

автор:Дума

visibility 45

/ брой: 241

НАП ще ни попълва декларациите

автор:Дума

visibility 38

/ брой: 241

Искат нови бежански центрове по границите на ЕС

автор:Дума

visibility 57

/ брой: 241

Арести в Албания след смъртоносния трус

автор:Дума

visibility 50

/ брой: 241

Русофобията вреди на Полша

автор:Дума

visibility 85

/ брой: 241

Меркел се оплаква от недостиг на специалисти

автор:Дума

visibility 46

/ брой: 241

София 2019 - зеленото е още мечта

автор:Деси Велева

visibility 41

/ брой: 241

Когато образованието не е ценност

автор:Боян Бойчев

visibility 64

/ брой: 241

"Еврейското читалище" чества вековен юбилей

автор:Дума

visibility 46

/ брой: 241

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ