05 Април 2020неделя06:16 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Смешно е, г-жо З.

/ брой: 178

автор:Валентин Георгиев

visibility 954

На външната министърка Екатерина Захариева й станало смешно, след като чула, че има връзка между позицията на външно за руската изложба, в която бе оплюта Червената армия, и шпионския скандал, който бил свързан с някакво разследване отпреди месеци. А за да звучи още по-авторитетно, дамата взе, че изръси пред една телевизия: "Бих се намесила на всекиго, който се опита да се меси във вътрешната политика. Както реагирах на Русия, така бих реагирала и на САЩ, и на Германия, ако се наложи". Работата на външно, по думите й, била "да защитава националните интереси".

Голям смях наистина, г-жо Захариева! Че то и за слепците е видно - САЩ не просто се месят, те направо се разпореждат какво да вършите. Я вижте какво признава без капка срам атлантик №1 Соломон Паси: има и американски шпиони, но разликата им с руските била, че американските са "акредитирани" към нашите служби. Един - към Държавната агенция по разузнаване, друг към ДАНС, трети към "Борба с организираната престъпност", четвъртият към МВР и т.н. Какво ви говори това, г-жо Захариева? Не е ли достатъчен мотив да им "скочите", както се заканвате? Или нищо не ви говори? Да ви кажа ли - че ние не сме нищо повече от една полусуверенна държава от колониален тип с васална администрация. Същите тези наши "съюзници" ни принудиха веднъж да се откажем от стратегически печеливши проекти като "Южен поток" и АЕЦ "Белене". Сега се прави нов опит за същото, след като дори на началника ви Борисов му увря главата какви загуби и пропуснати ползи търпим. А вие сте седнали да плюете по естествения ни геополитически съюзник Русия! 

Та чии шпиони вредят на България - тези на "приятелите" ни САЩ и ЕС, които ни докараха до демографска катастрофа, или на Русия, която ни предлагаше дългосрочни и икономически печеливши проекти? И не виждате връзката ли? Много смешно, нали? Лошото е, че направихте и България за смях пред целия свят!

 

30 години БСП е нужна на всеки един социалист

автор:Дума

visibility 978

"Бацилът", който изгражда имунитет...

автор:Таня Джаджева

visibility 828

/ брой: 64

Направихме най-модерния вестник

visibility 498

/ брой: 64

Ентусиазъм и отговорност

visibility 338

/ брой: 64

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ