29 Юли 2021четвъртък21:18 ч.

Ще пишем, докато...

/ брой: 157

автор:Аида Паникян

visibility 1668

"... Пари от мен няма да видят...", отсече здравната министърка и каза, че ако болниците направят това, което иска от тях, щяла да им даде няколко милиона... Човек може да си помисли, че министърката раздава едва ли не частни пари на болниците, а не пари, събрани от данъците и здравноосигурителните вноски на няколко милиона български граждани. Но очевидно такова е виждането на това правителство воглаве с премиера, на когото му трябваха месеци време, за да си даде сметка, че не той плаща пенсиите на пенсионерите например, а гражданите на републиката.


Драги читателю, може и да ни упрекнеш, че едва ли не всеки ден на това място във вестника пишем за здравеопазване... Да, ще го правим, докато не се види светлина в тунела, наречен българско здравеопазване. Защото повече от очевидно е, че то сякаш насила е тикано към провала, без никой да разбира защо. И още нещо: ГЕРБ очевидно забрави едно от миналогодишните си обещания: за публично-частно партньорство в здравеопазването! Иначе защо административно се закриват болнични легла? Защо са толкова упорити усилията за 2 дни да се разваля постигнатото с години?


... Ще пишем, драги читателю, докато не намерим поне един разумен отговор на тези и други въпроси.Правителството одобри актуализацията на бюджета

автор:Дума

visibility 131

Банките вдигат таксите за искане на кредит

автор:Дума

visibility 395

/ брой: 144

"Еврохолд" приключи сделката за ЧЕЗ

автор:Дума

visibility 373

/ брой: 144

"Мини Шенген" става икономически съюз

автор:Дума

visibility 410

/ брой: 144

Байдън предупреди за война заради хакерски атаки

автор:Дума

visibility 365

/ брой: 144

Напрежение между палестинци и Израел

автор:Дума

visibility 889

/ брой: 144

В САЩ ваксинират държавните служители

автор:Дума

visibility 237

/ брой: 144

Да живее социализмът!

visibility 0

/ брой: 145

ПраворазДАВЕНЕ

автор:Юри Михалков

visibility 7

/ брой: 145

Право на човека?!

автор:Велиана Христова

visibility 11

/ брой: 145

Датата

автор:Дума

visibility 77

/ брой: 145

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ