04 Април 2020събота16:02 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Няколко думи

Счупена печатница

/ брой: 41

автор:Евгени Гаврилов

visibility 626

"Тол системата я вкарвайте! Тези тирове, дето вървят - да плащат! Толът е печатница за пари." Няма нужда да поясняваме на кого са тези "пророчески" слова, само ще уточним, че и третият опит за подкарване се провали с гръм и трясък. Влизането в действие на скандалната система, за която бяха похарчени близо 200 млн. лв. и от която се очакваше в бюджета да постъпват около 1 млрд. лв., намалени после на 450 млн. лв. годишно, отново бе отложено. Така печатницата се развали за пореден път. Няма как да е другояче, след като за десет години на власт "печатарите" доказаха, че са царе на хаоса. С каквото и да се захванат, обръщат всичко с главата надолу.

А целите на упражнението бяха простички - повече пари за пътища и улеснение за бизнеса. Нищо подобно не се случи. Сега всички са недоволни, както и при останалите "реформи" на калинките. Всъщност здравната изобщо не е подхващана. Въпреки похарчените милиарди, е-управлението е химера. Темата за касовите апарати оставяме настрана.

За обобщение - реплика на превозвач, участвал онази вечер в поредната среща с премиера за тол системата: "От 40 години съм в бранша, но никога не е било такъв батак." Коментарът е излишен.

Едва 228 фирми искат помощ по схемата 60/40

автор:Дума

visibility 21

БНБ въвежда мораториум върху кредитите

автор:Дума

visibility 467

Българите очакват тежка финансова криза

автор:Дума

visibility 570

/ брой: 64

30 години БСП е нужна на всеки един социалист

автор:Дума

visibility 901

"Бацилът", който изгражда имунитет...

автор:Таня Джаджева

visibility 699

/ брой: 64

Направихме най-модерния вестник

visibility 421

/ брой: 64

Ентусиазъм и отговорност

visibility 297

/ брой: 64

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ