20 Юни 2019четвъртък16:58 ч.

Сакъз

/ брой: 200

автор:Веселин Стоянов

visibility 1120

Всички вестници и електронни медии вчера разказваха как Бойко Борисов играл тенис с Борис Бекер. Даже някои ехидно подхвърляха как Б.Б. (нашият) подхвърлял шегички към Б.Б. (другия), докато резултатът бил 3:0. Обаче тонът на премиера рязко се сменил, когато крайният резултат станал 4:6 и Б.Б. (нашият) отсякъл категорично: "За двадесет години нищо не са направили за пристанищата!" Ядосан е бил, завалията, защото имало уговорка Б.Б. (техният) да остави Б.Б. (нашият мил и роден!) да го победи. Пък то какво стана, даже и Малеева помагала! Срам, моля ви се...
Виждате ли с какви хора е принудено да работи правителството? И при какви условия на световна криза, моля ви се!
Иначе седмицата върви по обичайните си релси. По морето хващат лошите, крайно време беше. Стана ясно, че вече крадат и от плажа и прилежащата на държавата ни водна ивица. Ами какво друго да крадат? Тя, принадлежащата земя на България и българите, вече беше ограбена и разпределена. Има си хас да крадат от братския Съветски съюз, ама той вече се разпадна и остана да чакаме само досиетата, които се пазели там.
А-а-а..., тихо прошепнаха медиите...
Иде есен и се надяваме, че през този сезон на богат урожай Ц.Ц. ще засили полицейските органи да установят къде изчезва това богатство и дали пак ще се наложи да внасяме основни селскостопански продукти. Както е казано в песента: "Иде есен, иде есен..."
Естествено през зимата родната полиция ще се захване с договорите за почистването на пътните артерии в страната, защото фирмите, които отговарят, очевидно пак ще бъдат изненадани от снега. През цялото това време, разбира се, пак ще ловят лошите, като ги замерят със снежни топки, които се топят на поразия в топлите съдебни зали.
Както питат в една реклама за дъвка по телевизора: "Какво усещаш?", "Ми, какво?! Дъвка!"
Година и нещо дъвка и взе да ни омръзва. Очевидно пакетчето с дъвки, дето много ни го показваха, пак по телевизора, се оказа само с шарена хартишка. А вътре сакъз!
Добре, че се намериха мощите на Св. Йоан Кръстител. Това е единственото чудо от времето на сегашното управление на ГЕРБ, въпреки че се обещаваха планини и морета от чудеса. Ще кажете: "Единствено чудо, ама за това пък какво!"
Вярно, ще потвърдя и аз, ама за това заслугата не е на управлението на ГЕРБ и лично на Б.Б., а на самия Бог. Който иска, нека да спори с него! Аз лично не се наемам.  
 

Новият дълг е заради сделката за F-16?

автор:Дума

visibility 126

Герой на света - наци № 1 на САЩ

автор:Христо Георгиев

visibility 522

/ брой: 116

Сагата с язовирите продължава

автор:Ростислава Иванова

visibility 271

/ брой: 116

Поредната "случка" с журналист

visibility 249

/ брой: 116

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ