03 Юни 2020сряда14:16 ч.

Няколко думи

Репресия

/ брой: 173

автор:Георги Георгиев

visibility 2310

Белезниците за социалиста, журналиста, философа, общественика, бившия народен представител Юрий Борисов са качествено нов момент в най-новата ни история. Най-малкото, защото такова нещо се случва за първи път. След първия път всичко става по-лесно. Да излъжеш, да убиеш, да крадеш, да мамиш. Да заблуждаваш народа си. Сега ще стане по-лесно пак да арестуват. Журналисти, философи, общественици, народни представители. 

Я, това вече го играхме веднъж. Преди 94 години. Тогава България така прокървя, че почти век по-късно не може да спре.

Юрий, засега само той, е нарочен, че се е поставил в услуга на друга държава. Много е сложно да си представим какво точно може да шпионира човек, който не заема държавни постове, не ни е известно да има достъп до тайни. Ако приложената спрямо него и "Русофили" репресия е същата и за американофили, еврофили и туркофили, то ще трябва да се оградим с телени мрежи, за да стане цялата държава затвор.

Юрий е русофил, както и 80 на сто от българите. Социологът, направил това изследване, също беше разпитван. За Решетников, за президентската кампания през 2016 г. За изкушените в политиката, е видно накъде се тикат нещата. 

Това дори не е тъпо. Това е вдлъбнато. Това е днешната ни страна - вдлъбната от тъпотия. 

Байдън изпревари Тръмп с 10%

автор:Дума

visibility 152

Италия отново приема туристи

автор:Дума

visibility 105

Военни обградиха Вашингтон

автор:Дума

visibility 178

Паметници под прицел

автор:Деси Велева

visibility 373

/ брой: 103

Бъдещето е в лявата идеология

автор:

visibility 387

/ брой: 103

Дойде време преломно

автор:Петра Ташева

visibility 285

/ брой: 103

Кой тук e терористът?

автор:Иван Аладжов

visibility 245

/ брой: 103

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ