05 Юни 2020петък23:24 ч.

Няколко думи

Пунта мара

/ брой: 86

автор:Мая Йовановска

visibility 613

Кралят Слънце от Банкя съобщава, че шефът на фонд "Земеделие" тръгнал към с. Българене да проверява щетите от понеделнишката градушка. След като изпроводи папата за Скопие, който, според него самия, благословил строителството Му на магистрали, Баце се разпорежда да се помогне на пострадалите стопани. Не щеш ли, от МЗХГ идва съобщение, че министърът и той натам (с. Българене) бил поел. Със същата цел. Стопаните пострадаха жестоко, всичко е сравнено със земята, но многото началници накуп не за помощ, а за друго са отишли. 

Повече от две години властта обещава да "поправи" пробойните в борбата с градушките. И след като внесе в НС за разглеждане законопроект, свързан с това, лъсна, че иска да натовари с финансирането на тази дейност единствено земеделците. И не първо да изгради новата система, да я тества и ако дава резултати, едва тогава да събира такси. А веднага да ги одере с 25 млн. лв. 

Та затова смешно и жалко звучи обещаното обезщетение. Всичко е напълно унищожено, а помощта ще бъде капка в морето от загуби на земеделците. И целият началнически воаяж до Българене е пунта мара, както сам премиерът се изразява. Набързо и зле скалъпен пиар.

Гърция обяви готовност за война с Турция

автор:Дума

visibility 515

Германия подпомага икономиката със 130 млрд. евро

автор:Дума

visibility 223

/ брой: 105

Протестите в САЩ стават по-мирни

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 105

Датата

автор:Дума

visibility 230

/ брой: 105

Горяните от Ню Йорк

автор:Христо Георгиев

visibility 855

/ брой: 104

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ