17 Април 2021събота06:17 ч.

Проф. д-р Станислав Семерджиев

Проф. д-р Станислав Семерджиев беше избран за член на борда на EQ-Arts

автор:Дума

visibility 40

На последното си заседание на Управителния съвет EQ-Arts прие трима нови членове на борда си, номинирани от световните организации Асоциация Cumulus, CILECT и MusiQuE (външен оценяващ орган): проф. д-р Станислав Семерджиев - ректор на НАТФИЗ, изпълнителен директор на Световната асоциация на филмовите и телевизионни висши училища (CILECT), президент на Българската асоциация на филмовите, телевизионните и радиосценаристи (БАФТРС) и член на борда на Европейската федерация на сценаристите (FSE); д-р Гордън Мънро - режисьор на музикални продукции в Кралската консерватория в Шотландия и председател на Eвропейската агенция за осигуряване на качество на музикалното образование (MusiQuE); проф. Филип Хайдкамп - дизайнер, декан на факултета по културология в KISD, член на изпълнителния съвет и вицепрезидент на Асоциация Cumulus, научи ДУМА от Десислава Димитрова, гл. експерт връзки с обществеността на НАТФИЗ.

EQ-Arts е холандска фондация, която представлява широк спектър от дисциплини в рамките на творческите и сценичните изкуства и дизайна (CPAD). Фокусирана е върху осигуряването на предпоставки за подобряване качеството на висшето образование в европейското пространство и извън него. Чрез своята 25-годишна дейност EQ-Arts подкрепя висшите учебни заведения в подобряването на техните вътрешни системи за качество и насърчаване високото качество в целия сектор на висшето образование.

Чужденците се отказват масово от почивка у нас

автор:Дума

visibility 476

/ брой: 74

Само една от четири ябълки на пазара е българска

автор:Дума

visibility 234

/ брой: 74

Тройно по-голям износ на вино

автор:Дума

visibility 262

/ брой: 74

БАБХ е спряла вноса на 1203 тона плодове, ядки и мед

автор:Дума

visibility 213

/ брой: 74

Ангела Меркел се ваксинира с "АстраЗенека"

автор:Дума

visibility 108

САЩ налагат нови санкции срещу Русия

автор:Дума

visibility 303

/ брой: 74

НАТО се изтегля от Афганистан

автор:Дума

visibility 202

/ брой: 74

Ваксинационните паспорти

автор:Аида Паникян

visibility 370

/ брой: 74

Датата

автор:Дума

visibility 218

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ