20 Октомври 2021сряда12:59 ч.

Приключен

/ брой: 244

автор:Генади Пилев

visibility 2251

Ако посред управлението на Станишев за министъра на вътрешните работи беше станало ясно, че за 2 години е забогатял барем тройно и се е сдобил с поне 2 апартамента незнайно как, кожата му щеше да виси за публично разтерзание, а гибелният гняв щеше да се изразява във всенародно хвърляне на гнили домати, яйца и демонстративно храчене. Че и кожата на Станишев.
Втора седмица върви тегава агония около имотите на Цв. Систематично тя се преобразува в политическа по всички правила на закопаването, а май само Цв. не разбира, че е приключен. Завинаги приключен като политик. Независимо колко тягостна и унизителна ще е агонията му.
Което, ако добродушно вникнем в семплата му милиционерска същност, е повече от разбираемо. Цв. наистина не схваща какво искат от него. "Не бих искал да ви кажа." Този отговор кой му е плащал мангизи уж за консултации, е абсолютно искрен. Човекът наистина не иска да каже. Защо да казва - нали сега е на власт, сега е могъщ, сега е пръв по рейтинг, сега му се кланят, козируват, треперят му, дават го по телевизията непрекъснато. Защо да няма? Защо да не трупа?
На тази простичка сиромашка цел е подчинено всичко. Политическо празнодумие, министерство, служби, мутрафонски обвързаности, служби. Пък нека го подиграват, че колекционира апартаменти. Тук купешки фрази като "морален стожер" и "политическа воля" нямат абсолютно никаква релевантност. Това си е просто власт, която краде.
Приключен.

Повишават пътните такси за камионите

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 201

Бизнес и синдикати на общ протест срещу скъпия ток

автор:Дума

visibility 198

/ брой: 201

Правителството ще тегли още 500 млн. заем

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 201

Макрон иска шест нови ядрени централи

автор:Дума

visibility 296

/ брой: 201

Опозицията в РСМ води на местния вот

автор:Дума

visibility 222

/ брой: 201

Полша клекна пред Брюксел

автор:Дума

visibility 283

/ брой: 201

Протести в Ливан срещу действията на "Хизбула"

автор:Дума

visibility 187

/ брой: 201

Лечение

автор:Павлета Давидова

visibility 277

/ брой: 201

История от камъчета

автор:Велиана Христова

visibility 281

/ брой: 201

Човек, пълен с добрини

автор:Димитър Копривленски

visibility 271

/ брой: 201

Радев е гарант за промяната

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 201

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ