29 Март 2020неделя01:03 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Предатели

/ брой: 230

автор:Боян Бойчев

visibility 1089

Едно от моите хобита, за което все по-трудно намирам време, е да лепя пластмасови макети на самолети и кораби. Това предизвиква тих ужас - преди у майка ми, а сега - у жена ми. Защото накацалите корабчета и самолетчета заемат място по рафтовете и трудно се почистват от прах.

За това хоби се сетих покрай посещението на премиера в САЩ. Обаче едно е да се забавляваш, а съвсем друго - да вкараш чужди кораби в Черно море. И да купуваш самолети, които те задължават да купиш. Казват му стратегически избор. Или с други думи: без право на избор. 

Моля? Да продаваш национален суверенитет - това ли е стратегически избор? Да водиш антибългарска "йес" политика - това ли е стратегически избор? 

Трябвало да се скъса с руската "зависимост". За да попаднем в американска зависимост. Някои болни мозъци започнаха да мечтаят не само за американско гориво за ядрената ни централа, но и за ядрени ракети, насочени срещу "опасността" Русия. Те трябвало да я възпират. 

Каква опасност ви гони, платени негодници? А САЩ кой ще ги възпира? Какво търсят американски войници тук, на хиляди километри от родината си? 

Надпреварвате се кой е по-верен на световния жандарм САЩ? "Ти ще целунеш ръка, аз - двете ръце; ти ще целунеш скута, аз - краката; ти ще целунеш на друго място, аз - на още по-друго място" - казва Бай Ганьо. 

Това е нашата политика днес. 

Това е предателство на интересите на България! Крайно време е да си го кажем. И да се борим срещу предателите. 

И нещо друго. Ако БСП се вслуша в гласовете на своите членове, ще чуе, че преобладаващата част от тях са за добри отношения с Русия и не одобряват членството на България в НАТО. Надявам се да се вслуша. И да заеме по-категорична позиция, адекватна на настроенията и очакванията на хората. 

Русия е естественият ни съюзник. Защото сме славяни. Защото ни свързва обща история, писменост, вяра, традиции. 

САЩ никога няма да ни бъдат стратегически партньор. Просто ние сме им прекрасна подлога. Удобен плацдарм за техните интереси, агресивна външна политика и мании за световно господство.  

От които ние нямаме никакъв интерес. 

Когато политиката ти е хоби, тогава обикновено правиш това, което ти казват. Трябва да следваш внимателно указанията в кутията, за да сглобиш моделчето. Неслучайно сърбите през последните години винаги ни подиграват за това, че нямаме собствено мнение, а правим това, което ни кажат. Прави са. 

За съжаление, едно са пластмасовите модели, а друго - реалността. И ако се заиграеш с макетите, най-много после да трупат прах, но ако се заиграеш с истински кораби и самолети, утре от теб може да остане само прах.

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ