29 Септември 2020вторник20:27 ч.

Порно

/ брой: 285

visibility 1412

Иван Хаджибокачев

Подценяваме порнографията! Заклеймяваме я и я подритваме, но ще ви го кажа - доникъде няма да стигнем по тоя път! Голяма сила е порнографията. Глупакът с пръст я сочи и, мине ли тя покрай него, изплезва й се, на Айнщайн се прави, а умният знае как в общобългарския ни устрем към развит капитализъм да я включи!
Ето, например, какво се случи с Минчо Лалев от Агенцията по киселинността. Извика го шефката му, госпожа Мимоза Дочева, мъжествена и мустаката стара мома с чудовищна брадавица на лявата буза, сложи го да седне на служебния диван и му каза с прямотата на човек, който от сутрин до вечер вкиселява живота си:
- Лалев, отчетите по форма 12-304 "В" пак закъсняха! Митев трябва да бъде уволнен! Искам на следващия дирекционен съвет ти да предложиш той да бъде съкратен!
Лалев много добре знаеше, че Дочева от много време крои шапката на Лалев. Той беше единственият в агенцията, който се осмеляваше да говори на всеослушание печални истини за това как шефката краде и изобщо върши тарикатлъци, което, разбира се, всички български шефове от нейния ранг вършат.
- Аз съм "за"! - с всеотдайност се съгласи Лалев, защото му оставаха две години до пенсия и поради това беше голям слагач. -  Но трябва сериозна причина! Иначе ще ни съди!
- Причина има! - отвърна началничката и отиде до компютъра на бюрото си. - Вземи стол и ела тук!
Взе стол Лалев, седна уплашен до шефката си. Плъзна мишката Дочева:
- Виж какви гадости гледа той на компютъра си в работно време вместо да заляга над отчетите по форма 12-304 "В"!
Таванът да беше паднал на Лалев, нямаше такъв ефект да се получи. Двама едри негри правеха с разкошна мома такива неща, че направо разрив на сърцето да получиш... Писнаха ушите на Лалев и перде пред очите му падна. Като някакъв електронно управляван робот, без дори да си даде сметка какво прави, той посегна към началничката си, задърпа я, раздра блузата й, зарови нос в седефената козуначена плът... Разбира се, в началото тя го отблъсна: "Как така!? Подчинен! При това мухльото Лалев!?"... Но след това, от картинката в монитора ли, от страстта на побеснелия самец ли, от шефската й самота ли - отстъпи!   
Във всеки нормален мъж има средно по няколко милиона сперматозоиди, но у Лалев, поради предпенсионната му възраст, те бяха само някъде към триста, щ 206 обаче направи чудото. Издивял и напрегнат от компютърната гледка, като атлет в олимпийски финал, той се пребори с всички трудности и достигна най-сетне до самотната, тръпнеща в очакване, яйцеклетка! Не ви казах, страшната шефка на Агенцията по киселинността, независимо от чудовищната си брадавица, всъщност беше една нещастна и самотна жена, която мечтаеше едно - да има дете! И ето, щ 206 свърши тази работа! Сега Мимоза Дочева е бременна в осмия месец, непокорният Митев, разбира се, отдавна е уволнен, а Лалев е зам.-директор. Какъв красив край благодарение на порното. И от мен да го знаете - човекът, дето ще се роди, той ще бъде невероятен - и умен, и силен, и пълен с идеи! Един ден той ще стане министър на здравеопазването и ще го оправи най-сетне това наше здравеопазване, дето ни ни лекува, ни ни пази! Само всевъзможни потребителски такси дърпа!       
 

Румен Радев: Не съм снемал подкрепа от Корнелия Нинова

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 185

"Отровното трио" сезира ЕП как министри прикриват корупция

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 185

КНСБ предлага 300 лв. минимална пенсия и таван от 1400 лв.

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 185

Оттеглиха проекта за продажба на лекарства от машина

автор:Дума

visibility 5

/ брой: 185

Ремонт по „Тракия” ще е по-скъп от строежа

автор:Дума

visibility 4

/ брой: 185

Над 60% от българите са намалили разходите си

автор:Дума

visibility 5

/ брой: 185

Чиновниците разбират е-управлението като пращане на имейл

автор:Дума

visibility 4

/ брой: 185

Външният дълг се е увеличил с 581 млн. евро през юли

автор:Дума

visibility 4

/ брой: 185

Турция няма да праща военни в Карабах

автор:Дума

visibility 4

/ брой: 185

Чехия ще връща извънредното положение

автор:Дума

visibility 4

/ брой: 185

Орбан иска оставката на зам-председателя на ЕК

автор:Дума

visibility 4

/ брой: 185

Кратки новини

автор:Дума

visibility 4

/ брой: 185

На 100 секунди от Армагедона

автор:Георги Георгиев

visibility 5

/ брой: 185

Законите трябва да са в синхрон с народното сърце

автор:

visibility 4

/ брой: 185

Месец септември

автор:Никола Инджов

visibility 3

/ брой: 185

Трябва ни преоценка на нашето земеделие

автор:Въто Христов

visibility 2

/ брой: 185

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ