06 Юли 2020понеделник19:26 ч.

Няколко думи

Плъхчета

/ брой: 17

автор:Ева Костова

visibility 775

Българските работодатели представиха 31 приоритета за 2020 г. Явно правени с много препотявания. Защото "приоритетите" им все опират до орязване на още социални права. Посягат и на най-святото - майчинството, пред което немеят и най-големите тъпанари. Нашите чорбаджии, на които днешната власт помпа самочувствието, са се взели много на сериозно и са зейнали да глътнат не само Кодекса на труда, но и Конституцията. Чиито принципи заковават, че жената майка се ползва от особената закрила на държавата.

Бизнесът има нахалството да иска отпадане на платения отпуск за майчинството. Забравя, че зад него стои демографска политика на една обезлюдяваща държава, която не може повече да обслужва егоистични интереси. Иначе щял да пострада техният чист и честен бизнес. Не ги е еня, че хората не могат да си платят дори тока. Ама нали ще ги заменят с работници от чужбина... Пък и що за бизнес е това, щом ще се срути от едните майчински. Зад правните норми на КТ се крият конституционни, а не законодателни промени. Те са голяма хапка за домораслите ни богаташи, които все търсят вратички, за да задоволяват своя нагон за власт и върховенство в една опоскана държава. Юнаци на вид с душици на плъхове, които първи ще напуснат кораба на потъващите.   

Почина още един от пасторите, заразени с коронавирус

автор:Дума

visibility 168

Гори покривът на операта в Русе

автор:Дума

visibility 84

Лондон свива ДДС за туризма и ресторантьорството

автор:Дума

visibility 79

С 6 лв. по-скъпа е потребителската кошница

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 126

Големите търговци плашат с бензинова криза

автор:Дума

visibility 359

/ брой: 126

КОВИД-19 плъзна и в австрийски кланици

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 127

180 места в Скупщината има партията на Вучич

автор:Дума

visibility 3

/ брой: 127

Кратки новини

автор:Дума

visibility 3

/ брой: 127

Абсолютно мнозинство за руската идентичност

автор:Юри Михалков

visibility 9

/ брой: 127

Дневна доза "Гешев"

автор:Ина Михайлова

visibility 15

/ брой: 127

Датата

автор:Дума

visibility 16

/ брой: 127

На гол тумбак - чифте компютри

автор:Велиана Христова

visibility 609

/ брой: 126

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ