09 Април 2020четвъртък09:37 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Няколко думи

Плъхчета

/ брой: 17

автор:Ева Костова

visibility 605

Българските работодатели представиха 31 приоритета за 2020 г. Явно правени с много препотявания. Защото "приоритетите" им все опират до орязване на още социални права. Посягат и на най-святото - майчинството, пред което немеят и най-големите тъпанари. Нашите чорбаджии, на които днешната власт помпа самочувствието, са се взели много на сериозно и са зейнали да глътнат не само Кодекса на труда, но и Конституцията. Чиито принципи заковават, че жената майка се ползва от особената закрила на държавата.

Бизнесът има нахалството да иска отпадане на платения отпуск за майчинството. Забравя, че зад него стои демографска политика на една обезлюдяваща държава, която не може повече да обслужва егоистични интереси. Иначе щял да пострада техният чист и честен бизнес. Не ги е еня, че хората не могат да си платят дори тока. Ама нали ще ги заменят с работници от чужбина... Пък и що за бизнес е това, щом ще се срути от едните майчински. Зад правните норми на КТ се крият конституционни, а не законодателни промени. Те са голяма хапка за домораслите ни богаташи, които все търсят вратички, за да задоволяват своя нагон за власт и върховенство в една опоскана държава. Юнаци на вид с душици на плъхове, които първи ще напуснат кораба на потъващите.   

Борисов разпореди Мавродиев да бъде уволнен от ББР

автор:Дума

visibility 383

/ брой: 68

Има достатъчно агнешко за Великден

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 68

Трезорите предлагат кредитна ваканция до 6 месеца

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 68

Из архивите на ЦРУ за България

автор:Христо Георгиев

visibility 600

/ брой: 68

Изповед на лошия закон

автор:Владимир Георгиев

visibility 185

/ брой: 68

Датата

автор:Дума

visibility 143

/ брой: 68

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ