24 Януари 2019четвъртък08:19 ч.

Снимка Спортал

Павел Колев отказа на Левски

"Сините" остават без дългоочаквания изпълнителен директор

visibility 266

Павел Колев пак отказа да стане изпълнителен директор на Левски. Той разкри, че няма да поеме „ветровития“ пост, защото не се е разбрал със собственика Спас Русев за точки, които касаят бляскавото бъдеще на футболния клуб. Така на „Герена“ кризата се задълбочава, защото там се надяваха именно на Колев да направи нужните промени. Шефовете за пореден път пък не успяха да го привлекат, като хора от „Тодорини кукли“ твърдят, че разговори са водени още от преди 3 г. Колев си остава зам.-изпълнителен директор на БФС.

„Не успяхме да намерим допирни точки за развитието на Левски през следващите години. Не е ставало въпрос за финансови условия и не съм поставял условия за персонални промени, защото не ми е това работата, докато не съм в клуба.

Голямото разминаване бе за дългосрочното развитие на клуба. Такива гаранции не получих. С това тази тема приключи. Истината е проста. Разговори имаше. Това е абсолютно нормално. Никакъв конфликт на интереси не е имало. Разговорите винаги са били изключително коректни. Не е имало напрежение или извиване на ръце от едната или другата страна. Единствено продължиха твърде дълго. За да приключи тази сага, реших да ги прекратя”, каза пред Спортал Колев.

Сагато се точи от началото на зимата, когато Спас Русев оповести, че Колев започва работа на "Герена" от 1 януари. Това обаче няма да стане и за момента този пост си остава Красимир Иванов, който преди да започне работа при "сините", не се е занимавал с футболни дела.

БАБХ не казва има ли умрели от чума животни в Болярово

автор:Дума

visibility 76

/ брой: 16

ГЕРБ пуснаха предизборната машина

автор:Дума

visibility 125

/ брой: 16

Очакват износ за над 57 млрд. лв. тази година

автор:Дума

visibility 46

/ брой: 16

Кога ще си научим уроците?

автор:Зорница Илиева

visibility 118

/ брой: 16

Конгресът спря Тръмп да напусне НАТО

автор:Дума

visibility 70

/ брой: 16

Фронтекс: Не отнемаме суверенитета на държавите в ЕС

автор:Дума

visibility 62

/ брой: 16

Русия е за мирен договор с Япония

автор:Дума

visibility 58

/ брой: 16

Лихвоточките - 30 години по-късно

автор:Евгени Гаврилов

visibility 88

/ брой: 16

Преход без изход

visibility 55

/ брой: 16