26 Май 2019неделя13:04 ч.

ново:

Избираме членове на Европейския парламент. Всеки глас има значение. Избираме членове на Европейския парламент. Всеки глас има значение.

Конкурс

От заник слънце озарени алеят морски ширини...

/ брой: 93

автор:Дума

visibility 428

Започна събирането на творби за участие в Националния поетичен конкурс "От заник слънце озарени, алеят морски ширини...", част от Яворовите дни в Поморие. 

В него могат да участват автори над 18 години от цялата страна. Всеки трябва да изпрати до 5 стихотворения в 3 екземпляра на адрес: Поморие 8200, ул. "Княз Борис І" № 51, до НЧ "Просвета 1888" (конкурс за поезия). 

Участието е анонимно. Творбите трябва да са поставени в голям плик, в който трябва да има запечатано малко пликче с трите имена, телефон и адрес за връзка. Крайният срок е 30 юни 2019 г. (валидно е пощенското клеймо на плика). 

Конкурсът "От заник слънце озарени, алеят морски ширини..." се организира от НЧ "Просвета 1888" и Община Поморие, като първото му издание е през 1977 година. 

Кандидат за летището предлага да построи и стадион

автор:Дума

visibility 476

/ брой: 97

Най-после пуснаха процедурата за АЕЦ "Белене"

автор:Дума

visibility 390

/ брой: 97

Елена Йончева: Това е битка за България

автор:Ивелин Николов

visibility 776

/ брой: 97

Златното момче

автор:Павлета Давидова

visibility 719

/ брой: 97

Парламентарна мимикрия

автор:Ростислава Иванова

visibility 349

/ брой: 97

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ