25 Юли 2024четвъртък04:30 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Булевард - срещи

Олга Ускова: Повечето жени трябва да бъдат блондинки

Не вярвам в теорията, че хората са произлезли от маймуни, споделя красивата руса дама, създала първата ферма за пеперуди в България

/ брой: 69

автор:Альона Нейкова

visibility 8201

ОЛГА УСКОВА е родена в секретен сибирски град, където се произвежда уран. Изминала е 7000 км, за да дойде в България. Тук ражда сина си Никита и не спира да се развива - и в професионален, и в духовен план. Дипломата на юрист не й пречи да стане председателка на Международната асоциация на блондинките, да направи първата в България ферма за пеперуди, да организира и участва в проявите на Руския бизнес клуб, да е сред основните двигатели на наградата "Човек на ХХI век"...


- Олга, мнозина ви знаят като председателка на Международната асоциация на блондинките и бизнесдама, създала първата в България ферма за пеперуди. Малцина обаче са наясно с още едно ваше амплоа. Наистина ли сте завършила Школата на Кашпировски?
- Звучи малко несериозно, но за мен е много-много приятен фактът, че съм председателка на асоциацията на блондинките и същевременно владея и екстрасенски техники (усмихва се). Но аз преди всичко съм бизнесдама, юристка, посветила се на международна практика от 1994 г. с много интересни експертни проучвания и чуждестранни проекти. Но се уморих да бъда сериозна. Искаше ми се моят живот да е като приказка - с феи, пеперуди, красиви русокоски, които се веселят и чиято аура е розова. А това е цветът на сърдечната чакра, излъчваща любов. Лутайки се в търсенето на себе си, създадох Международната асоциация на блондинките, направих ферма за пеперуди и тръгнах по нов път на развитие, свързан с разбирането по какъв начин ни манипулират и доколко сме зависими от всичко онова, което е в Космоса.
Учени в Русия са разработили програма, наречена "Кодът на духовната и жизнена енергия". Лично я доразвих и сега притежавам софтуера, който патентовах. Снимката на човека, участващ в този експеримент, се обработва, за да се види неговият произход. Не съм поддръжник на теорията, че хората са произлезли от маймуни. Е, в това няма нищо лошо, има и такива. Но повечето сме деца на извънземни раси, дошли на планетата ни преди милиарди години. Забелязали ли сте, когато излизат вечер навън, почти всички хора гледат небето. Какво търсят там?! Може би къщите си, прародителите си, пътя към спокойствието и благополучието?!..
- А вие как ще го обясните?
- Когато хората овладяват високите технологии, започват да се вглеждат в духовното си благополучие, обръщат внимание на истинското си "аз" на нива, по-високи от земната решетка. Ние сме деца на квантовия преход. За това много се говори напоследък, често на маса се обсъжда кой с кого контактува и става много весело, особено след третата ракия (усмихва се).
- Тогава май се засяга и темата за отношенията между България и Русия...
- Много е интересна връзката между тези две страни - тя е духовна. България е символ на мъдростта, а Русия - на любовта. Държавите не трябва да се разглеждат като място за живеене и да се обръща внимание най-вече на стила на управление и политическата система. Страните ни всъщност са носители на енергия. България е една от древните държави, която носи тайната за произхода на човека и е неин пазител.
- Защо според вас е важно да знаем откъде идваме?
- Когато разбереш кой живее във физическото ти тяло - дали е рептил или извънземно от планета Ниберу, или прекрасно създание от Сириус, ще знаеш кой си бил в предишния живот, ще разгадаеш кода на развитието си, ще разбереш пътя си и ще бъдеш по-спокоен. Хората трябва да са наясно с каква цел са дошли на тази планета, каква мисия имат. Ако си насочен правилно в своята сфера на обучение и познание, ще си способен да постигнеш много. Тези, които владеят духовните енергии, могат да бъдат силно заредени с положителна информация.
- Кои известни личности са от други планети?
- От Меркурий например идват Путин, Обама, Дънов, Фройд - хора, които носят познанието в себе си и обучават другите. Такива личности трябва да бъдат бащи на народа си. Понякога в тялото на меркурианеца попада душа на рептила. Тогава е много трудно, човекът се разболява физически. А кодът на духовната и жизнена енергия позволява да намериш себе си и да балансираш.
- Ще разкриете ли вие самата от коя планета сте?
- Моите предци са от Сириус, аз съм преродена за първи път в Египет преди 31 121 години. След това извървявам пътя си в живота, осъзнавам къде са ми проблемите. Ходовете, които правя, са в търсенето на правилния път. В момента, в който го разбрах, животът ми коренно се промени, обърна се на 180 градуса в положителен смисъл: подобри се здравето ми, усещам се по-уверена в себе си, отделям по-голямо внимание на духовното, но съм стабилно стъпила на земята.
- Това означава ли, че спряхте да бъдете блондинка? Няма ли да организирате и тази година Парад на русокоските в България?
- Станали сме сериозни тук, а веселбата я пренесохме изцяло в Рига (усмихва се). В Латвия на 31 май - Международния ден на блондинките, не се работи, а се празнува. Парад на русокоските т.г. ще се проведе на 12 юни именно в латвийската столица. Самата идея на Международната асоциация на блондинките е много красива и винаги предизвиква усмивки. Но ако отворите вратата на офиса ни, ще се убедите колко сериозно е всичко, което се случва, благодарение на русите момичета от организацията. И именно заради тях усмивките прерастват във финикийски знаци (смее се).
- Какви са каузите на блондинките?
- Работата ни е свързана с развитието на движенията на жените по света. Имаме офиси в Нова Зеландия, в Австралия, в Европа... Блондинките се обединяват в името на различни каузи, организират акции срещу насилието, в защита на децата, на животните, опазването на природата и т.н. В 86 държави знаят за асоциацията ни. Инициираните от нас събития са излъчвани в централните емисии на много чуждестранни медии. Движението на русокоските обикаля планетата.
- Ще успеете ли с подобна дейност да развенчаете митовете за умствения багаж на русокоските?
- Ама нищо не искаме да развенчаваме (смее се). Блондинките сме весели, розови, глупави... Бойното ни оръжие е русата коса, дългите крака, чистото сърце и хубавата усмивка. Мисля, че повечето жени трябва да бъдат блондинки. Живеем във времена на преход, когато мъжете изчезват от тази планета. Но самите жени сме виновни за това. Предполагам, че феминисткото движение е измислено от самите мъже, които са решили жените да управляват света. И оттам е тръгнало представителите на силния пол да легнат по диваните и да пъшкат, че са депресирани. А жените да вършат цялата мъжка работа. Затова големият ми апел към света е жените да бъдат наистина жени. Да не носят тежки чанти, да не отварят сами вратата, а да оставят мъжа да бъде мъж. Но това е много трудно постижимо до силната успяла жена.
- Само цветът на косата ли е определящ, за да бъде жената истинска блондинка?
- Блондинка - това е състояние на душата! С новите технологии можеш постоянно да сменяш цвета на косата. В Древен Египет например за блондинки се смятали жени със светли очи и бяла кожа, а фризурата е била без значение. Може дори естествените русокоски да нямат онова страхотно излъчване, което притежават блондинките по душа.
- Някои учени прогнозират, че русокоските ще изчезнат след около двеста години. Според вас доколко това е вероятно?
- Ние сме се обърнали към големите фирми в бранша с бои за коса с молба да произвеждат още повече руси нюанси, за да не изчезнат блондинките(смее се). Всъщност, най-важното е да се запази духът на блондинките. А знаете ли как са се появили брюнетките? Просто когато блондинките започват много да се замислят, корените на русите им коси потъмняват. Така че брюнетките са просто извънредно умни блондинки (усмихва се).
- Доколко е успешен бизнесът с пеперуди в България?
- Занимавам се с пеперуди от 2006 г. Де факто, това не е толкова бизнес, колкото е хоби, което е на самоиздръжка. Съпругът ми казва за пеперудите, че само една блондинка може да хвърля пари на вятъра, пускайки тези красиви насекоми да летят. От ферма за пеперуди идеята прерасна в Интерактивно училище, където провеждаме психотренинг и на деца, и на възрастни, и на влюбени двойки. В повечето случаи момчетата поръчват пеперуди - явно мъжете имат по-нежни души. Момичетата се страхуват от тези насекоми. Много хора имат инсектофобия, която е свързана с вродения ни инстинкт на самосъхранение. Повечето реагират много бурно, ако видят хлебарка или като ги полази мравка. Когато обаче контактуваш с пеперуди, успяваш да преодолееш тази фобия, с която сме обременени генетично. Това може да се обясни и с факта, че пеперудите могат да летят, да минават в друго измерение, а хората - уви, не. И затова не могат изцяло да разберат тези насекоми. Но планетата ни е една целокупна система и всички имат право на живот.
- Как успявате да съчетавате ангажиментите си като юрист, обществените прояви, които инициирате, ролята на бизнесдама с излъчването си на блондинка и задълженията си на майка?
- Не че успявам да ги съчетавам, просто всичко това е вътре в мен, всичко това съм аз, един завършен образ. Като професионалист от висока класа, с много силна диплома и подготовка, съм уверена в знанията и уменията си и действам по всички направления. Да съм блондинка идва от само себе си. И ми се случват доста приключения, които могат да се обяснят и с цвета на косата ми. Като да отключвам чужд джип в рамките на 15 минути, плачейки, че колата ми се е развалила и не иска да се отвори (смее се от сърце).
- Ако трябва в няколко изречения сама да направите кратката си визитка, какво ще съдържа тя?
- Аз съм от много стар красив славянски род от Полша - на свещеници, които от ХVI век разпространяват религията по света. Екатерина II ги преселва от Полша в руския град Тула, откъдето тръгват да носят просвета към Санкт Петербург и Сибир. Моминската ми фамилия е Земляницина. Разбрах го, след като прочетох историята на моя род. Та аз съм Олга Земляницина, родена в Сибир, по стечение на всички видове енергия, съществуващи на планетата, съм върната на мястото на прераждането си - в България. И смятам, че е хубаво да осъзнаеш, че си част от Вселената, а душата ти е безсмъртна. И когато вървиш по правилен път, можеш да бъдеш полезен на човечеството.
Моето мото е една от мъдростите на Конфуций: "Дървото с дълбоки корени не се бои и от най-силния вятър." Когато познаваш рода си, наясно си със своя генетичен код и се стремиш да усъвършенстваш духовното в себе си, тогава животът ти е лесен и силен. И тогава можеш да помогнеш на близките си, но трябва преди всичко да обичаш себе си, да добавиш малко положителен егоизъм и искрена светлина в очите.

Глобалният Юг аплодира Китай

автор:Дума

visibility 338

3000 престъпления на ден срещу жени

автор:Дума

visibility 483

/ брой: 139

Словакия получи от САЩ два Ф-16

автор:Дума

visibility 479

/ брой: 139

14 палестински фракции се споразумяха в Китай

автор:Дума

visibility 471

/ брой: 139

Унищожител и гробар

автор:Александър Симов

visibility 538

/ брой: 139

Светът пак е Олимпиада

автор:Марин Милашки

visibility 501

/ брой: 139

Напразни надежди

автор:Евгени Гаврилов

visibility 523

/ брой: 139

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ