09 Август 2020неделя17:38 ч.

ПАРДОН

Новото оръжие на българската полиция ще издигне на неподозирана висота родния балет

/ брой: 213

автор:Денчо Владимиров

visibility 1560

Историческото десетгодишно управление на ГЕРБ ще се запомни и с бума на циганската престъпност у нас. По изборни съображения  обаче и с оглед на по-нататъшни харесвания от страна на либерална Европа,  управляващите очевидно пак ще снишат и след последните подвизи на ромските диваци. Нещо повече. Съвсем вероятно е да се появят следните инструкции от за още по-нататъшно демократизиране на родната полиция и по отношение на овладяването на циганската престъпност.
Ето няколко от примерните инструкции, на които всеки парфюмиран либерал ще изръкопляска и ще поиска да погали някого по главата:


1. Ако някъде в охранявания район пребиват, изнасилват и убиват някого или някоя си,  като първа мярка полицаят е длъжен да отиде със стегната строева крачка при нарушителя и да го изгледа демократично с дълъг укорителен поглед. За кураж полицаят може леко да си подсвирва нещо от репертоара на Азис..
2. При отказ на нарушителя да спре престъпното си деяние, полицаят предприема по-тежка полицейска намеса: поклащане укорително на глава, един, два, три пъти – в зависимост от тежестта на провинението.
3. Ако въпреки тези законосъобразни действия на блюстителя на реда не помогнат, то следва предприемане на санкцията „енергично размахване на пръст” – един, два или повече пъти, пак в зависимост от тежестта на провинението. В никакъв случай обаче не бива пръстът да е среден – в това престъпникът може да съзре обиден намек, който да му нанесе психическа травма, а международните правозащитни организации да възбудят дело срещу България.
4. Е, ако и това не помогне, то едва тогава демократизираният наш полицай от евроатлантически тип ще може да се възползва от върховното му право и да употреби  специализираното си оръжие, с което новото ръководство на МВР го оборудва в последно време – полицейска вълшебна флейта срещу масови безредици. По решение на Брюксел тя вече замества познатите ни отпреди полицейски свирки. Музиката на Моцарт дотолкова ще втрещява и душевно променя  бандитите, замерящи с камъни родната полиция, че те тутакси ще започнат да  играят танца на малките лебезчета от балета на Чайковски, че родната балетна школа ще се добере до невероятни висоти и направо ще  побърка брюкселските борци за стройни и изключително прави краставици…
 
              
 

60% спад на чуждите туристи у нас

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 150

Искат сервитьорите да са без маски на открито

автор:Дума

visibility 269

/ брой: 150

Банките очакват забавяне на кредитната активност

автор:Дума

visibility 258

/ брой: 150

Турция ще произвежда електромобили

автор:Дума

visibility 474

Врътки срещу гражданското общество

автор:Славчо Кънчев

visibility 692

/ брой: 150

Конференцията на крадците

автор:Христо Георгиев

visibility 1236

/ брой: 149

Вдъхновителят на българската идея

автор:Дума

visibility 496

/ брой: 149

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ