27 Май 2024понеделник12:03 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Нешка Робева: Искате ли да не сте майка и татко, а родител 1 и 2?

Скритата цел е намаляване броя на населението, казва легендарната ни треньорка, член на инициативния комитет за референдума срещу джендър идеологията

/ брой: 46

автор:Александър Симов

visibility 1494

Интервю на Александър СИМОВ, БСТВ


- Г-жо Робева, защо подкрепихте референдума срещу джеднър идеологията. Знаете какво се говори по медиите - изкарват, че темата не е актуална, че проблемът вече е бил решен, че това е някакъв страничен казус...

- Аз отдавна се интересувам от това и мисля, че твърде много знам. В началото тази тема и мен много ме шокира, не можех да разбера и да повярвам, защото аз съм човек, който по принцип дава правото на всеки друг човек да се самоопределя. Да бъде такъв, какъвто иска, стига да не пречи на останалите, т.е. до голяма степен аз съм либерал. Но не този, който в момента владее света и който е тръгнал към неговото унищожение. Този неолиберализъм, който налага именно джендър-философията и чиято цел според това, което знам и чета и според което коментират световно известни учени от всички области, е точно такава. Политолози, социолози, биолози, историци са разтревожени от това, което става...

Тук се поставя въпроса: да, това не е по нашата конституция, но дайте да видим тя как се спазва. Когато Кирил Петков наруши конституцията и хората алармираха, аз казах: в крайна сметка това е за добро, и ето сега аз трябва да призная тая грешка. Това изключение от правилото няма никаква гаранция, че няма да бъде направено отново под натиска на Европа. Само преди няколко дни в Съвета на Европа стана луд скандал, тъй като шведите казаха, че когато те председателстват, ще предложат да се приеме решение, че закони, приети от ЕС, трябва да доминират над националните закони. 

Слушах предаване, в което една адвокатка защитаваше тези смесени бракове, смяна на полове, където коментаторът Шкварек задаваше доста смислени въпроси, на които трябваше да се отговори. И нейният отговор беше, че това не е вярно, че това са опорки. Но не е така. Вярно е, че вече има държави и първата, за мое учудване, е Испания. Там се гласува закон, в който се казва, че на 16 г. възраст детето има право да смени своя пол. В Америка има няколко щата, където е още по-страшно. В Германия един от големите психиатри проф. Маац в книгата си "Общество на страха" пише, че най-голямото престъпление в момента се върши спрямо децата. Защото в Германия е предложен закон, който гласи, че медикаментозно трябва да се спре развитието на децата и решат какъв пол искат да бъдат. 

Това е реалността. В Англия се дискутира дали да отпаднат тоалетните, разделящи момчетата и  момичетата. 

Друг пример - някой бабаит решава, че се чувства като жена, няма спор, няма биология, и отива да се състезава в женските спортове. 

- Това е голям проблем напоследък...

- И момичетата, които са там казват: те ни принуждават да се събличаме и обличаме пред него, а той е мъж. Не всеки е толкова отворен и разкрепостен. Но тук става въпрос за това, че хората много малко знаят за тези подводни камъни, всичко е завоалирано под "правата на жената". 

- Това исках да ви питам, защото то се опакова като битка срещу насилието над жени.

- Нашата жена има права, спомням си, че едно време беше мода да бъде трактористка, комбайнерка, изобщо мъжки професии. Даже вече мисля, че трябва да защитим правата на мъжа, не на жената, защото вече горките мъже за нищо ги нямат. И отново закон - в Англия в едно предприятие в УС трябва да има колкото мъже, толкова и жени. 

Започвам да се страхувам от жените, въпреки че като майка тя трябва да пази. Но тук се пропагандира чрез джендър идеологията: за какво ви е семейство, за какво да раждате, да се мъчите, живейте, вървете леко... Дълбоката скрита цел е намаляване броя на населението и достигане до един златен милиард. А Сорос даже казва 500 милиона са достатъчно. Но има и още подводни камъни и това са правата, които се дават на НПО-тата. 

- Да, те могат да диктуват дневния ред в училища, навсякъде.

- Неправителствена организация значи неотговорна. Всички тези НПО-та с "идеална цел" губят доверие. Има един Център за изследване на демокрацията, които разбират от всичко. Аз бих искала, когато застане някой пред народа, който го гледа, пред телевизионната камера, първо да каже къде работи. Второ да каже кой му плаща и трето - колко получава. Да се разбере кой кой е, когато се бият в гърдите и казват, че трябва да се отказваме от всичко, което е изгодно на България. Защото видите ли, някой не харесвал руснаците. Хубаво, ама нали говорихме за пазарна икономика, нали трябва да си изберем кое е най-изгодно, а не което ни диктуват. 

Започнахме за джендър идеологията - вижте, това е една и съща пасмина, която овладява една част от света. И мисля, че ние тук, на Балканите, имаме силата да се противопоставим поне на джендър идеологията. Искаме ли нашите деца да ходят още от детската градина - момченцата с роклички, момиченцата с панталони, да няма момиченце и момченце, да бъде "то", да няма майка и татко, да има родител 1 и 2, да няма майчино мляко, а човешко мляко.

Ако достатъчно сме запознати с другата им философия - трансхуманизма, скоро те ще почнат да си произвеждат човеци, биороботи. След като имаме люпилни за бройлери, а вече се заменят различни органи, какъв е проблемът да се произвеждат мозъци, които да бъдат включени в системата и да работят както се поиска. Това не са конспиративни теории, вече имаме достатъчно информация. Хората могат да влязат ютюб, да напишат Истанбулска конвенция и ще разберат за какво става въпрос. 

Ние трябва да алармираме. Хората трябва да бъдат информирани. Това е целта ни - на нас, които влязохме в този комитет за референдума срещу джендър идеологията. Защото този народ има право да каже думата си. 

- Мислите ли, че един такъв референдум би бил достатъчна гаранция за спиране на тази джендър идеология?

- Не, не мисля, честно казано.

- Защо сте песимист?

- Не съм песимист, а съм реалист,защото виждам какво става. Някой да пита този народ? Сериозно ли мислите, че народът ни иска да се пращат оръжия за Украйна? Или да иска да увеличим процента от БВП са въоръжаване, както ни натиска НАТО, и да намалим парите за образование, здравеопазване, култура - всичко това трябва да се принизи, да се унищожи. Унищожава се това, което ние наричаме консервативно мислене, в основата на което стои традицията и което държи на запазване на семейството, на националното богатство. Най-важното - вижте как се унищожават личностите. За това хората трябва да се събудят и тук не става дума за политическа пропаганда. Да, БСП го предлага, но дори Бойко Борисов да беше предложил този референдум, аз пак щях да вляза в този комитет, защото тук не говорим за нещо партийно, а дали въобще ще има човечество, дали ще има Европа, дали ще има България. И без това ние намаляваме. Скоро слушах статистики, че имаме региони у нас, където детската смъртност е по-висока от тази в някои африкански страни. А когато от най-ранна възраст започваме да объркваме децата и да ги убеждаваме "не, ти не си момченце, по-хубаво е да си момиченце", тогава какво става с тази нация? Тя е обречена. 

- Наскоро празнувахме 3 март. Аз съм удивен как националните медии го отразяваха. Докъде може да стигне пренаписването на историята? Какво още сме способни да направим, за да изтрием Русия от историята?

- Дотам, докъдето стига простотията, дотам ще стигне и техния натиск. Защото да кажеш Украйна, Финландия, Молдова, че са ни освободили, значи да кажеш, че не знаеш историята. Че това е Руската империя и руският император решава и то при безучастието на Европа към зверствата от Априлското въстание. Да отречеш 3 март, значи да отречеш Съединението, Независимостта. Кой щеше да ни освободи? Ние самите ли? Англия ли, която казваше, че ако 1 руски войник прекрачи Дунава, Турция има право да изколи населението до крак... Пише го Достоевски, много преди да знае, че ще се роди Путин, че ще има тази война и че Русия ще стане злият гений на света. Препоръчвам на всичките тези лаладжии да прочетат от Достоевски в 11 том "Дрането на кожи". Нашите ганьовци трябва да знаят кой не се е съгласил със Санстефанския договор. 

Мисля, че народът ни е много смачкан, отчаян, стига до апатия, но в един момент, ако те не осъзнаят докъде могат да натискат ножа, няма как да не изригне. 

със съкращения

Да спрем безмитния украински внос

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 97

БСП поставя образованието като основен приоритет

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 97

Рецитал на леви поети в Пловдив

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 97

Пожарът в кметството в Долна Секирна е умишлен

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 97

България не отговоря на критерия за ценова стабилност

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 97

Турция и Русия с нова платформа за продажба на газ

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 97

НАП събра 1,5 милиарда лева от просрочени задължения

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 97

Българите в Унгария с образователен център

автор:Дума

visibility 2

/ брой: 97

Макрон готов за дебат с Льо Пен

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 97

Германия набира новобранци с "ТикТок"

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 97

Атина предупреди РСМ с блокаж на европътя ѝ

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 97

Геополитически лакеи

автор:Александър Симов

visibility 0

/ брой: 97

Средата на кампанията

visibility 2

/ брой: 97

Поръчител и изпълнител

visibility 1

/ брой: 97

Фонд за развитие на Родопите ще спаси Смолянския край

visibility 2

/ брой: 97

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ