06 Юли 2020понеделник10:01 ч.

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 123

автор:Дума

visibility 2749

Поредната порция обиколки на Бойко Борисов предизвика остри коментари в мрежата. Меракът му да "вози в джипката" служителка, която го развеждаше в предприятие, събуди както ирония, така и подигравки. Разпореждането на Борисов да се пусне тол системата, защото е "печатница за пари", също не бе подминато.

- Нищо ново в съвременния свят. Когато нямаш съдържание, формата става съдържание. Позите и празнодумството са издигнати в култ. И нашият не прави изключение. А реалността вече започва да става страшна - равнището в училищата и болниците е възможно най-ниско, повсеместна престъпност, банков и енергиен произвол, но най-страшното е липса на визия какво да се прави оттук нататък!

- Изгледах цялото филмче... У мен се затвърди усещането, че управлението на българската държава е на автопилот!!! Богът да пази България! Срамувам се от всеки кадър и всяка реплика в този клип. България - европейска държава? Имам чувството, че живеем в някакъв виц.

- Най-окрадената, мафиотизирана и бедна държава - обаче бай ганьо качи ли се я на джипа , я на електрокара, и простичките герберски лелки и бабички изпадат в захлас и забравят за цялата помия на герб.

- Откакто сме в ЕС, сме получили 46 милиарда евро, да - милиарда! После заем 16 милиарда евро и сега 400 милиона лв. Та приблизително 62,5 МИЛИАРДА ЕВРО. Ееее... къде са парите и за какво са похарчени? Ако бяха раздадени на всеки българин лично, СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ (БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ). Само не казвайте, че се строи нещо. Отделно нашите данъци. Абе, къде са парите? Къде са и докога лекарите от Карлуково ще търпят този пациент на свобода?

- ТОЛ е собственост на "КАПШ". Каква печатница на пари, какви кинти сънува Борисов! Или нищо не разбира и онези около него, докато взимат комисионни, се подиграват на пълното му невежество, или отново и по навик се изявява като топ лъжецът на ЕС. 

- Печатница за пари! Вкарвайте го и да се почва! Ето това е мечтата на гнусната и необразована мутра! Тиквата от Банкя се показва в истинската си светлина. Пак гласувайте за него ...

- Тоя само се чуди от къде още да открадне и къде да завърти пералнята за повече влизане в джоба му... И на кого "заповяда" пак тоя????? Наистина ми се повдига вече от ежечастните му нахлувания благодарение на услужливите му медии на простащината на тоя.

- Завиден НЮХ и афинитет има премиерът към паричните знаци! Надушва ги от далеко, години преди да са се появили. И винаги безпогрешно. Те винаги идват, идват навреме и навреме се усвояват - светкавично. И сега ще е така.

- Нищо старо не е забравил Борисов и нищо ново не е научил. В България сутрин медиите започват с вожда на България и Западните Балкани Бойко Борисов, на обяд също той, вечер пак и накрая в последните новини разликата от соца е в перманентното нарастване на цените от 10 години та до днес. Човек не може да гледа нормално ТВ и да слуша радио,защото вождът е навсякъде до втръсване.

- Кога направихте пътища, за да искате такси бе, нещастници? Има ли път, който да е издържал една година, след като е пуснат в действие (става въпрос за достроените последните 20 години)?

- Нали е ясно, че тия допълнителни такси, дето ще им начисляват, няма да излязат от джобовете на превозвачите. Ще ги вкарат в цената на транспорта към клиентите си, а те ще ги вкарат в цената към нас и пак ние ще плащаме.

10 км опашка на „Кулата“ още от сутринта

автор:Дума

visibility 14

Българите влизат в Словакия само след PCR тест

автор:Дума

visibility 40

Борисов заряза мерките срещу КОВИД-19

автор:Дума

visibility 292

/ брой: 126

С 6 лв. по-скъпа е потребителската кошница

автор:Дума

visibility 270

/ брой: 126

Големите търговци плашат с бензинова криза

автор:Дума

visibility 254

/ брой: 126

Старите жилища поскъпват по-бързо от новите

автор:Дума

visibility 240

/ брой: 126

Кланици се оказаха огнища на COVID-19 и в Австрия

автор:Дума

visibility 0

Рекорден брой новозаразени в световен мащаб

автор:Дума

visibility 25

Втора локална карантина в Испания

автор:Дума

visibility 191

На гол тумбак - чифте компютри

автор:Велиана Христова

visibility 310

/ брой: 126

Въпроси за бъдещата работа на КЕВР

visibility 256

/ брой: 126

Новата конституция на Путин

автор:Мирослав Попов

visibility 253

/ брой: 126

ПЕНКА КАЛИНКОВА

visibility 205

/ брой: 126

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ