17 Февруари 2019неделя09:31 ч.

Медии

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 27

автор:Дума

visibility 392

Държавното управление във Венецуела се оказа тема, в която твърде много страни решиха да се намесят. Позициите на ЕС, решението на българското правителство да вземе отношение и контрата, която МС "удари" на президентския призив за неутралитет, провокираха тазседмичната активност във форумите и социалните мрежи.

- Искам да попитам: Ако във Франция примерно, някой оспори официално проведени избори, обяви ги за фалшифицирани и се самопровъзгласи за премиер или президент, каква ще бъде реакцията на европейските държави и на България? Ще го обвинят в държавна измяна и няма никой да го подкрепи. Защо за Венецуела да важи обратното, само защото на САЩ не им харесва Мадуро и не им играе по свирката, затова ли?

- Прав е генералът. Той е военен човек, той знае какво е война. Защо трябва да се нагнетява напрежение ? Нека има диалог, нека се разберат опозицията и президентът. В Сирия не помнят ли какво стана ? Не можаха да свалят президента Асад. Подскачаха, подскачаха от ЕС но то не става с декларации. Сега Китай е още по-открит поддръжник на Русия. Преди за Асад само пасуваха, сега вече открито гласуват против в Съвета за сигурност. Мина онова време и Венецуела не е Грузия.

- За пореден път реалностите показват, че човекът е зъл по природа, или поне че в Европа този тип човеци са се утвърдили като по- приспособими. Под прикритието на общата вина, хора и цели държави, представени от управлението си не се церемонят да извършват престъпления, да нарушават установени правила, закони и норми, да вършат несправедливости. Понеже целият ЕС се произнесъл в подкрепа на един узорпатор на властта във Венецуела, а всъщност една банда зависими или безмозъчни депутати в ЕП са гласували за нещо, което вероятно много от тях дори не са прочели, сега медиите ни заливат от сутрин до вечер с новини, че целият свят подкрепял преврата във Венецуела и за това няма нищо лошо в това, да нарушим и ние международните закони и правото на венецуелския народ сам да избира президента си. И като капак на всичко, точно тези политици в Брюксел обвиняват в популизъм своите противници, а те самите използват популизма по-брутално от пропагандата на Гьобелс през Втората световна война.

- От 200 държави по света 10-тина подкрепят гуайдо. Останалите не го подкрепят, даже някои са открито против него. Ние що се бутаме между шамарите ??? Ще се обявим за гуайдо, утре ще го изритат от парламента и тикнат в затвора за държавна измяна, и ние ще сме виновни че сме го подкрепили. соросите като толкова го харесват, да заминават за Венецуела!

- Ама и нашите хубавци от кабинета сред първите да се разпишат, да не вземе Големият Американски брат да им издърпа ушите... Послушковци!

- Абе и аз не признавам Йорданка фанмдъкова за кмет на София. Защо ЕС не излезе с позиция, че аз съм кмет и трябва да насроча избори каквито си искам?

- Боко не е истинския министър председател, аз съм истинския и искам Боко официално да си ходи! Зад мен стои САЩ, Индия, Китай и Русия! Искам официално потвърждение от ЕС!

- Ами в България като вече има 3 млн. емигранти от мизерията - защо не ни сложат друго управление. Ами във Франция като целия народ протестира, защо не признаят друг президент освен Макрон. Ами като в Каталуня народът демократично си избра нов президент - защо не го признаха. В момента в света има един единствен критерии - правилно и истинно е това, което наредят от Америка и Брюксел. И жалко за тъпанарите, дето смениха руската гума за мозъци с брюкселска.

БСП поиска анкетна комисия за гафовете с е-винетките

автор:Дума

visibility 269

Харчим най-много за храна, жилище и данъци

автор:Дума

visibility 302

/ брой: 32

Срокът за касовите апарати остава засега

автор:Евгени Гаврилов

visibility 207

/ брой: 32

Два пъти са скочили случаите на морбили за година

автор:Дума

visibility 261

Депутатският имунитет в Гърция беше отменен

автор:Дума

visibility 309

Обезцветяване

автор:Павлета Давидова

visibility 280

/ брой: 32

Кръстчето

visibility 298

/ брой: 32

Един час с ценностите на земите ни

автор:Велиана Христова

visibility 193

/ брой: 32