22 Февруари 2019петък06:58 ч.

Медии

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 12

автор:Дума

visibility 871

Скандалите около закупуването на нови изтребители за армията станаха причина социалните мрежи и форумите да "закипят" от коментари. Обслужва ли правителството чужди интереси, нарушават ли се правилата и законите с избора на американските машини - това бяха част от акцентите, които бистрят онлайн потребителите.

- Най-краткия срок за доставка на самолетите е не по-рано от 3-5 години. Съвременните технологии се развиват с такава скорост, че така наречения "най-добър самолет" ще бъде една антикварна тенекия. Осем самолета, осем съвременни суперзвукови ракети, изстреляни от Черно море и толкоз. ТОЛКОЗ!! Е и?? Но след като имаме неуки и необразовани управляващи, които ще си вземат комисионните и ще се уредят да живеят на запад, пука им за народа и нашите деца. Престъпници.

- Дори този самолет F-16 да е най-добрият в света, дори САЩ да ни го дадат без пари (както някога ни даваха СССР) България ще бъде осъдена за нарушенията на международните търговски закони които сме приели от Швеция и сумата ще бъде много по-голяма от обявената от парламента за закупуване на самолети за българските ВВС. Тогава всички ние ще плащаме тези милиарди заради малоумните ни политици. Това са пари за заплати, пенсии, образование и т.н. Икономиката ни ще бъде съсипана, а идиотите, които гласуваха това престъпление, няма да бъдат в парламента, няма да бъдат наказани, ще си живуркат, а ние ще страдаме. Е това ако не е престъпление, кое е!!!! 

- Герберчетата и Цвъцко пак си уредиха парички и потупване от американците, а ще плащаме всички ние.

- По татово време не успяхме да станем 16-та република на СССР, но твърдо можем да кажем, че по времето на неговия бодигард България стана 51-и щат на САЩ

- Ако бяхме станали 51 щат, щяхме да сме много добре, но не сме! По точно е да се каже, че сме станали 251 донор (колониално владение) на САЩ. Даже британските колонии през 18 век са имали повече свобода от нас сега!!!

- ДПС-то ще получат част от комисионната, сигурно и някакви други неназовани бонуси. Та, 140 години след Освобождението наследниците на султана определиха с какво да си въоръжаваме армията. Това България и българите да знаете сме голЕм смЕх :))) После само да няма учудени защо на Балканите сме все прецаканите.

- Новата стара управленска коалиция (ГЕРБ, ДПС, ВМРО) гласува в единен строй за "светлото бъдеще" на родната авиация. Да ни е честито! Сега вече нали не вярвате на приказките на Войводата Каракачанов за истинската същност на ДПС. 

- Всички доволни - американците прибират парата, Бойко запазва засега поста, руснаците поддържат поне още пет години МИГ-овете и прибират парата. Но... така става само в приказките, всички да печелят. И възниква въпроса кой губи,като талкова много печеливши има? При игрите на щастие на един печеливш се падат милиони губещи. Печелившите са първите, ние (данъкоплатците) сме милионите.

Тази сделка е в стила "след нас и потоп". Явно на Управляващите им стана ясно, че скоро ще си отидат и гледат да кешират всички възможни комисионни. Който и да управлява следващите 40 години ще трябва да изплаща огромните заеми, натрупани от ББ с цената на обедняване на народа.

ГЕРБ заплашват кметове заради среща с Нинова

автор:Дума

visibility 128

/ брой: 37

ДУМА помогна срещу „джендър” анкета

автор:Дума

visibility 151

/ брой: 37

Икономическият растеж у нас се забавя

автор:Дума

visibility 109

/ брой: 37

Поскъпва водата в Сапарева баня

автор:Дума

visibility 99

Бюрокрацията оскъпява жилищата в София

автор:Евгени Гаврилов

visibility 130

/ брой: 37

Бизнесът иска среща с премиера за касовите апарати

автор:Дума

visibility 71

/ брой: 37

Мадуро затваря границата на Венецуела с Бразилия

автор:Дума

visibility 112

Виена застава зад "Северен поток 2"

автор:Дума

visibility 137

/ брой: 37

В Лондон умуват как да отложат "Брекзит"

автор:Дума

visibility 112

/ брой: 37

Скопие арестува трима от ВМРО-ДПМНЕ

автор:Дума

visibility 85

/ брой: 37

ПЕС ПРЕДЛАГА НОВ СОЦИАЛЕН ДОГОВОР ЗА ЕВРОПА

visibility 116

/ брой: 37

По-могъщият в ГЕРБ

автор:Ростислава Иванова

visibility 138

/ брой: 37

Пет години след Димчо

visibility 283

/ брой: 37

Токсично безхаберие

visibility 103

/ брой: 37