10 Юли 2020петък19:32 ч.

Накъде хвърчим, Руми

/ брой: 299

автор:Георги Георгиев

visibility 1324

Уважаема г-жо Бъчварова, драга Румяна. Говори се, че в качеството си на началник на политическия кабинет на министър-председателя Бойко Борисов имате солидна намеса в граденето на медийния му образ. Всъщност това май ви е част от работата. Обаче и да не е така, се обръщаме към вас в качеството ви на представител на маркетинга в политиката.
С две думи. Словосъчетанията "по личното указание на премиера Бойко Борисов" и "по указание на премера Борисов" вече омръзнаха на народа и започнаха да работят срещу ГЕРБ и лично срещу този, за когото работите. Ако не вярвате, погледнете какви ги пишат колегите ви социолози. Честно казано, в последния случай с хеликоптера за бореца направо преиграхте. Разбираемо беше в началото на мандата началникът ви да проявява лична грижа за всеки българин в беда, но плочата вече се изтърка, пък и да бяхте проверили дали човекът има нужда да бъде каран до София с вертолет или не. Защото от изявленията на лекарите излиза, че няма такава нужда и само капризът на шефа ви е причината да "изхвърчат" вероятно немалко пари.
И още нещо. Вземете и обяснете все пак на премиера, че е добре от време на време някои работи в държавата да се решават и от други компетентни, повтаряме компетентни, лица, а не само от него. Например медиците да решават кой случай е спешен и кой не. Защото в последно време в правителството май всички искат да си играят на "Чичо доктор". Пък май са учили за друго.

ЕП окончателно прие пакета "Мобилност"

автор:Дума

visibility 221

/ брой: 130

Търговията на дребно с рекорден спад през май

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 130

Зърнената реколта най-слаба от десетилетия

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 130

Турция обяви "Св. София" за джамия

автор:Дума

visibility 57

Don't touch Our Gladstone!*

автор:Велислава Дърева

visibility 404

/ брой: 130

Ще бъде ли реабилитиран Оруел?

автор:Мирослав Попов

visibility 367

/ брой: 130

Датата

автор:Дума

visibility 219

/ брой: 130

В ход е откровен прокурорски преврат

автор:Дума

visibility 1028

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ