26 Март 2019вторник14:31 ч.

Няколко думи

Наглеци

/ брой: 51

автор:Юлия Кулинска

visibility 603

ГЕРБ заявиха вчера, че ще правят компромиси. Но пазарлъците им превърнаха парламента в селски пазар. Далавери, алъш-вериш... На едро и на дребно. Това е девизът на управляващите, които с всяко свое действие доказват, че работят "на ползу джобу". Безобразията на ГЕРБ отдавна миришат лошо. Но напоследък съвсем се разсмърдяха. То не бяха реверанси пред т.нар. патриоти и тайни сгледи с ДПС, задкулисни договорки с този и онзи.  

Още не се е разсеяла вонята от сделката с дълга на мюфтийството и нов гешефт е на път да стане факт. Този път в сценария са шменти-капелджиите от "Воля". За сетен път хората на Марешки плашат с напускане на НС. Да, ама май по-скоро не. Най-известният аптекар в държавата така се оплете и зашикалкави, че никой не разбра мотивите му. Както и преди година и половина, когато обяви, че ще иска оставката на Бойко Борисов. Ден след това удобно "забрави" думите си. И депутатите му се върнаха чинно в пленарна зала. За да подкрепят послушно властимащите. Каква беше цената на сделката - не стана ясно.  

Бойкотът на БСП се оказа повече от успешен. Лъсна, че зад фалшивия варак на самохвалството на ГЕРБ за успешно управление прозира наглото лице на политическата спекула...

Ново мащабно прекъсване на тока във Венецуела

автор:Дума

visibility 291

Искат да направят "Св. София" джамия

автор:Дума

visibility 220

/ брой: 58

Докато не настъпи вечен мир на Земята

автор:Константин Иванов

visibility 212

/ брой: 58

Организиран хаос в поземлената реформа

автор:Дума

visibility 310

/ брой: 58

Столица на културата ли? Такъв кич няма и в Африка

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 58