18 Февруари 2020вторник05:57 ч.

Актуално

Много отговори има да дават...

Сега е времето да ги питате, преди да гласувате в Ямбол

/ брой: 194

visibility 623

Мариета Сивкова,
общински съветник от БСП в Ямбол

Сегашните общински съветници от ГЕРБ в Ямбол обикалят кварталите, отчитат свършеното от тях и агитират. А това, което правеха четири години, е единствено чинно да вдигат ръка в подкрепа на всяко предложение на кмета, нищо повече. Сега раздават дипляни с картинки и отчитат какво кметът е свършил със събраните от нас пари. И искат отново да ги изберете.

Представляват своята партия ГЕРБ, но да не забравяме, че те и всички като тях в цялата страна, са политическите лица, на чиято подкрепа се осланя управлението им, за да прокарва едно или друго решение, без мисъл за обикновения човек.

Сега е моментът да бъдат питани общинските съветници от ГЕРБ и да обяснят на простичък език на редовия гражданин, като искат отново неговия глас, няколко неща:

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, направи опит да прокара Истанбулската конвенция и единствено заради реакцията на хората оттегли намеренията си, ще се опита ли отново, след изборите, да прави от децата ни джендъри?

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, искаше да прави бежански лагери в Елхово и само заради надигналото се недоволство спря обществената поръчка, ще обяви ли нова поръчка след изборите, за да прави лагери?

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, разработи Стратегията за детето, заради която народът скочи и бе оттеглена, ще я прокара ли след изборите? Защото протестите в Ямбол и сега продължават. Последните случаи на масово оттегляне на деца от училищата не са политическа акция, както властта се опитва да ни убеди - нормално е хората да се страхуват, че стратегията за детето може да стане реалност. 

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, изби животни в Болярово, а сега и прасетата на хората, ще продължава ли все така да унищожава поминъка?

- Защо те, общинските съветници от ГЕРБ в Ямбол, не допуснаха да се хранят децата безплатно за родителите в детските ясли и градини? И какво предлагат като грижа за младите семейства?

- Защо те, общинските съветници от ГЕРБ в Ямбол, гласуваха да се събират по 10 лв. от родителите на децата в детски градини, независимо дали са посещавали забавачката или не, а когато съдът  отмени таксата, НЕ пожелаха да се върнат парите на хората? Кога ще ги върнат?

- Защо те, представители на партия ГЕРБ, наложиха в Ямбол излишната синя зона, заради която назначиха свои хора и събират нашите пари, за да плащат заплатите им? Ще я разширяват ли и по кварталите, за да увеличат администрацията си?

- Защо те, представителите на партия ГЕРБ, не пожелаха да питат хората за поемане на общински дълг от 18 млн. лв. и спряха предизборно процедурата от страх, а сега търчат да се хвалят на същите тези хора, че след изборите ще я продължат?

- Защо доизграждането на новата болница е доникъде, къде е новата спортна зала, а ремонтираният Младежки дом? Къде е центърът за временно настаняване на бездомни през зимните месеци?

- Защо река Тунджа тече всеки месец в различен цвят и не откриват нарушителя? Кога ще го накажат?

За това и много други неща сега е моментът да питате - когато идват при вас и искат отново да ги изберете и да продължат все така.

Питайте! Идват ви на крака!

Пламен Димитров: С 20% скача токът, ако спрем "Марица изток 2"

автор:Дума

visibility 74

/ брой: 33

Законът за водоснабдяването готов до средата на май

автор:Дума

visibility 63

/ брой: 33

Горанов пак ще тегли заем

автор:Дума

visibility 78

/ брой: 33

МЗХ праща подвижни мандри и кланици в планинските райони

автор:Дума

visibility 59

/ брой: 33

Стачка блокира транспорта и институциите в Атина

автор:Дума

visibility 0

Заразата в Ухан плъзнала от лаборатория

автор:Дума

visibility 119

/ брой: 33

Все повече македонци подкрепят договора с България

автор:Дума

visibility 71

/ брой: 33

Лавров и Помпео преговаряха в Мюнхен

автор:Дума

visibility 81

/ брой: 33

Кризата в журналистиката ни е без прецедент

автор:Велиана Христова

visibility 109

/ брой: 33

В помощ на прокуратурата

автор:Евгени Гаврилов

visibility 102

/ брой: 33

Датата

автор:Дума

visibility 65

/ брой: 33

Очакват ви 300 находки от дълбините на времето

автор:Велиана Христова

visibility 404

/ брой: 32

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ