20 Октомври 2019неделя19:51 ч.

Народният представител Петър Кънев подкрепи кандидатите на БСП за кметове на Айтос и Бургас Пламен Чолаков (в средата) и Николай Тишев

Корнелия Нинова: Усилията да подмладим партията дават резултат

Кандидатите за кметове на Русе и Шумен Пенчо Милков и Венцислав Венков участваха в регионалния форум на ПЕС в Букурещ

/ брой: 193

автор:Дума

visibility 284

"Тригодишните ни усилия да подмладим партията дават резултат. Видях стотици млади хора сред нашите кандидати. Редом до тях стоят опитни другари. Благодаря ви, че загърбихте ревността и дадохте път на младо поколение политици. Поздравявам ви за мъдростта." С тези думи Корнелия Нинова се обърна към членовете и симпатизантите на БСП, общинските и областните ръководства, кандидатите за кметове, за общински съветници и организатори на партията. Тя изрази удовлетвореността си от срещите, проведени през първите 10 дни от кампанията. "Няма по-голямо удовлетворение за един ръководител от това да ви види така енергични, силни, единни и усмихнати. Поздравявам ви, че превърнахте "Визия за България" във визия за всяка община. Програмите ви за управление са конкретни, реалистични и човешки", коментира председателят на БСП. Тази седмица ръководството на партията ще подкрепи организациите в Перник, Сливен, Ямбол и Стара Загора.

В Букурещ вчера се проведе регионален форум на Партията на европейските социалисти, посветен на бъдещето на Западните Балкани и регионалното сътрудничество. Президентът на ПЕС Сергей Станишев и народният представител от БСП Крум Зарков се включиха активно в срещата и представиха кандидатите на левицата за кметове в Русе и Шумен Пенчо Милков и Венцислав Венков. "Устойчивото развитие и инвестицията в хората, за която социалистите настояваме, няма как да бъде постигната, ако на местно ниво в България продължава да се разчита единствено на средства от еврофондовете. Необходими са усилия за повече трансгранични проекти и работа в посока превръщане на градовете ни в привлекателни за инвестиции места", коментира Станишев. Милков и Венков обсъдиха възможностите за съвместни проекти с градоначалника на Букурещ Габриела Фиря. Идеите си двамата споделиха и с министър-председателя на Румъния Виорика Дънчила. 

Айтоските социалисти също откриха предизборната си кампания, а кандидатът им за кмет Пламен Чолаков бе подкрепен от народния представител Петър Кънев и колегата му Николай Тишев, който влиза в кметската надпревара за община Бургас. 

"През последните 4 години управлението на общината е престанало да се интересува от мнението на хората, без решение са останали много от проблемите", коментира в с. Къкрина кандидатът за кмет на община Ловеч Радина Банкова. Тя напомни на присъстващите да гласуват за общинските съветници на БСП, защото всеки кмет се нуждае от екип, с който да работи, на който да се опре при вземането на различни решения.

Сред приоритетите за левицата в Кърджали е ревизията на всички публични регистри. Трябва да се знае какво е правено през годините, коментира в телевизионно участие кандидатът на БСП за кмет Милко Багдасаров.

Глоба до 15 хил. лв. грози Борисов за незаконна агитация

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 201

Детският дом във Видин става комплексен център

автор:Аида Паникян

visibility 5

/ брой: 201

Поискаха Тома Белев да не участва в изборите

автор:Дума

visibility 5

/ брой: 201

Гурбетчиите пращат по 3,4 млн. евро на ден

автор:Дума

visibility 7

/ брой: 201

Половин тон заразена риба стигна до потребителите

автор:Дума

visibility 9

/ брой: 201

Светът прахосва храна за 400 млрд. долара

автор:Дума

visibility 7

/ брой: 201

Нарушава се примирието между Анкара и кюрдите

автор:Дума

visibility 10

/ брой: 201

Джонсън поиска отлагане на Брекзит, но с уловка

автор:Дума

visibility 9

/ брой: 201

Северна Македония върви към избори

автор:Дума

visibility 8

/ брой: 201

В Хонконг прилагат Майдана от Киев

автор:Дума

visibility 9

/ брой: 201

"Зиги-Заги, Ой-Ой-Ой, Адолф Хитлер наш герой!"

автор:Велислава Дърева

visibility 11

/ брой: 201

И ядно тупаме с краче

автор:Константин Иванов

visibility 7

/ брой: 201

Николай Радев: "Златният дъжд" от пари към Пловдив е мит

автор:Павлета Давидова

visibility 7

/ брой: 201

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ