17 Октомври 2025петък19:56 ч.

Конкурсът "Рецептите на баба" 2025 събира творби

/ брой: 10

автор:Дума

visibility 3724

Конкурсът за детска рисунка, литературна творба и автентична кулинарна рецепта "Рецептите на баба" 2025 г. е с национален статут и се организира от фондация "Пазител на традицията - Пазителите" в партньорство с Националния дворец на децата. В проект е да се включи в календара за извънучилищни дейности на МОН и в календара с предстоящи конкурси за 2025 г. на НДД. В него могат да участват деца от всички области на страната и българските общности в чужбина, на възраст до 14 г. вкл., в една или всички категории на конкурса - по избор. Няма ограничение за броя на творбите, изпратени от един участник, като участието е индивидуално. Журито ще оценява и класира творби, които отговарят на изискванията в регламента. Краен срок за приемане на творбите - 19 февруари. Журиране и обявяване на резултатите - не по-късно от 30 април. Награждаване на победителите - изпращането на грамоти за всички участници и награди за отличените от журито участници се осъществява по поща и куриер във възможно най-кратки срокове, за сметка на получателя. Въпроси относно конкурса може да се отправят на електронен адрес: pazitelite11@abv.bg или на телефон 0878477469. Пълен регламент е публикуван на https://pazitelnatradiciite.com/

Променете Конституцията

автор:Дума

visibility 714

/ брой: 194

Москва: Подготвя се саботаж срещу „Турски поток“

автор:Дума

visibility 746

/ брой: 194

Тръмп разреши операции на ЦРУ във Венецуела

автор:Дума

visibility 805

/ брой: 194

Накратко

автор:Дума

visibility 664

/ брой: 194

Само традиция ли

автор:Евгени Гаврилов

visibility 738

/ брой: 194

Вместо „манджа“ само „подправки“

автор:Юрий Борисов

visibility 686

/ брой: 194

Родолюбци в спорта

visibility 688

/ брой: 194

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ