28 Октомври 2024понеделник11:04 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Иван Иванов: Гласувах за справедливост и да излезем от политическото безвремие! Време е за решения!

автор:Дума

visibility 1182

„Днес е важен ден и аз упражних правото си на глас с надеждата, че България ще тръгне наистина по нормален път". Това заяви след като гласува в Русе Иван Иванов. Той подчерта, че българските граждани трябва да могат да получат това, което очакват от държавата – наистина да има една справедливост и солидарност при визмането на управленски решения. "Време е да излезем от това политическо безвремие, което последните 4 години нанесе много вреди на всеки на всеки един от нас. Време е за решения!", заяви Иванов.   

Той изрази надежда българските граждани днес да дадат активно своя глас, за да може след изборите да има база, на която да се продължи за нормално управление на държавата.

262 000 специалисти не стигат на безнеса

автор:Дума

visibility 1747

/ брой: 204

Млякото поскъпва с 400% от фермата до магазина

автор:Дума

visibility 1847

/ брой: 204

АПИ обяви търг за ремонт на пътищата за рекордните 2,25 млрд. лв.

автор:Дума

visibility 1474

/ брой: 204

Русия ратифицира пакта с КНДР

автор:Дума

visibility 1692

/ брой: 204

Турция атакува Сирия и Ирак след атентата

автор:Дума

visibility 2259

/ брой: 204

Над 1/4 от американците се опасяват от война

автор:Дума

visibility 1909

/ брой: 204

Различните избори

автор:Александър Симов

visibility 2168

/ брой: 204

Да върнем заедно държавата на хората

автор:Дума

visibility 1982

/ брой: 204

100 решения за България

автор:Дума

visibility 1835

/ брой: 204

Ще се боря срещу социалната изолация и неравенствата

автор:Дума

visibility 2191

/ брой: 204

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ