17 Октомври 2025петък20:24 ч.

Григор Димитров отпадна експресно в Париж

автор:Дума

visibility 557



Григор Димитров се представяше по фантастичен начин в първите си 2 срещи на Отритото първенство на Франция, като в тях не бе допускал пробив и беше загубил само 10 гейма, но в III кръг отпадна експресно, като спечели само 6 гейма срещу Диего Шварцман (Арж, №16) - 3:6, 1:6, 2:6 и с това приключи сезонът му на клей. В първите два сета Гришо не можа да налучка ритъма срещу Шварцман, а в третия поведе с пробив и го затвърди, но това бяха последните му положителни изяви. От 0:2 аржентинецът спечели 6 поредни гейма, а с това и мача, за радост на малобройните си привърженици, които с гордост развяха националния флаг.
Гришо бе подкрепян от по-мощна агитка, както и от публиката, но крайно неубедителните му изяви в хода на двубоя не му донесоха успех. Шварцман за четвърта поредна година достигна осминафинал в Париж, където най-вероятно му предстои да премери сили срещу световния №1 Новак Джокович, от когото е губил на същия турнир с 2:3 сета през 2017 г. Българинът продължава да води с 3:2 победи на Шварцман като изпраща един от най-добрите сезони на клей през кариерата си и определено може да бъде положително настроен за предстоящите си изяви върху тревната настилка.

Променете Конституцията

автор:Дума

visibility 714

/ брой: 194

Москва: Подготвя се саботаж срещу „Турски поток“

автор:Дума

visibility 746

/ брой: 194

Тръмп разреши операции на ЦРУ във Венецуела

автор:Дума

visibility 805

/ брой: 194

Накратко

автор:Дума

visibility 664

/ брой: 194

Само традиция ли

автор:Евгени Гаврилов

visibility 738

/ брой: 194

Вместо „манджа“ само „подправки“

автор:Юрий Борисов

visibility 686

/ брой: 194

Родолюбци в спорта

visibility 688

/ брой: 194

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ