10 Юли 2020петък19:34 ч.

Флашмобът на ГЕРБ

/ брой: 128

автор:Юлия Кулинска

visibility 874

Поведението на ГЕРБ напоследък поразително прилича на модерното забавление флашмоб, където дори и зяпачите могат да се включат, стига да имат желание и да уловят духа на измамното удоволствие. В подобно абсурдно популистко щоу бяха въвлечени медиите от бившите властимащи, които вчера самодоволно си приписаха чужди заслуги. След като стана ясно, че кабинетът "Орешарски" увеличава от 240 на 310 парите, които майките получават за отглеждане на малчуганите от 1 до 2-годишна възраст, ексшефката на социалната комисия в НС Светлана Ангелова с усмивка изрази удовлетворението си от решението. Тя дори нахално заяви, че МС изпълнява социалните обещания и социалната програма на ГЕРБ.
Така ли? Звучи почти шизофренично да твърдиш, че си имал социална програма след като 4 години си мрънкал, че няма как да намериш 26 млн. лева за майките, за първолаците и за топло на бедните. И в същото време да пилееш безхаберно милиарди за какви ли не прищявки и хрумки на властта.  
 Цинизъм е да казваш, че увеличението на "майчинските", е твоя заслуга, след като всички помним как депутатите от ГЕРБ в 41-то НС се изнизаха тихомълком през служебния му вход и не пожелаха да се срещнат с майките, които молеха за повече пари за своите рожби.
Както е казал народът "сит на гладен не вярва". Затова и измете ГЕРБ от властта. Заради унижението, подигравките, злоупотребите, лъжите, високомерието и нехайството към делника на хората. Заради това, че превърна нас и децата ни в емигранти за никъде, а мечтите ни станаха еднодневки. Сега съдбите ни ще се решават от друга, отговорна партия, който още в първите 10 дни започна да изпълнява обещанията си.
Вчерашният флашмоб, чието главно действащо лице бе ГЕРБ, доказа думите на френския писател Ларошфуко, че има хора, чиято заслуга се състои единствено в това да говорят и да вършат глупости.
 

ЕП окончателно прие пакета "Мобилност"

автор:Дума

visibility 223

/ брой: 130

Търговията на дребно с рекорден спад през май

автор:Дума

visibility 211

/ брой: 130

Зърнената реколта най-слаба от десетилетия

автор:Дума

visibility 269

/ брой: 130

Турция обяви "Св. София" за джамия

автор:Дума

visibility 86

Don't touch Our Gladstone!*

автор:Велислава Дърева

visibility 410

/ брой: 130

Ще бъде ли реабилитиран Оруел?

автор:Мирослав Попов

visibility 374

/ брой: 130

Датата

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 130

В ход е откровен прокурорски преврат

автор:Дума

visibility 1035

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ