26 Май 2019неделя12:05 ч.

ново:

Избираме членове на Европейския парламент. Всеки глас има значение. Избираме членове на Европейския парламент. Всеки глас има значение.

Енергетици: Лъжа е, че токът на борсата е по-скъп от този в ЕС

/ брой: 93

автор:Дума

visibility 433

Цената на енергията на Българската енергийна борса не е по-висока спрямо цените на енергията в Европейския съюз, съобщиха от Националната федерация на енергетиците към КНСБ, федерация "Енергетика" при КТ "Подкрепа", Независимата синдикална федерация на енергетиците в България към КНСБ. Трите организации са изпратили писмо до премиера Бойко Борисов, вицепремиера Томислав Дончев и министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

В последните месеци работодателските организации - АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ, периодично правят изявления по медиите и излизат с отворени писма относно повишение на цените на електрическата енергия на платформата "Ден напред" на БНЕБ. Според енергетиците прави впечатление, че избирателно се анализират само високите ценови нива, които неминуемо съществуват при всяка една борсова търговия, и се мълчи за периодите на постигнати ниски цени.  Твърдението, че цените на БНЕБ са по-високи от цените на борсите в "целия Европейски съюз", не отговаря на истината, пишат от бранша.

Кандидат за летището предлага да построи и стадион

автор:Дума

visibility 471

/ брой: 97

Най-после пуснаха процедурата за АЕЦ "Белене"

автор:Дума

visibility 390

/ брой: 97

Елена Йончева: Това е битка за България

автор:Ивелин Николов

visibility 772

/ брой: 97

Златното момче

автор:Павлета Давидова

visibility 714

/ брой: 97

Парламентарна мимикрия

автор:Ростислава Иванова

visibility 349

/ брой: 97

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ