04 Април 2020събота15:22 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Няколко думи

Доброзорната карантина

/ брой: 40

автор:Аида Паникян

visibility 434

Размяната на безплодни изречения, неводещи до съзидателни решения, е губене на време. В такава ситуация е в момента управлението на държавата ни по въпроса за "доброволната" карантина. Тя е следствие от друг проблем - заплахата от зараза от коронавирус. А тя само е изпит за готовността на държавата, за стабилността на националната сигурност, но и за възможността на управниците да реагират своевременно и да вземат зрели решения. Но те пак показаха, че дори не са прочели законите, сътворени от своите кадри, а институциите не общуват помежду си пълноценно, защото събирането на представителите им около правителствената маса не е знак за комуникация. Здравният министър "прати" в платен/неплатен отпуск всички от новоизмислената графа "доброволна" карантина и бе на път да наруши трудовите им права. В стил "ала ГЕРБ" мнозинството опроверга своя човек, за да спаси властта от поредното обществено недоволство и протест. А премиерът от Гърция забърка нова каша и противопостави пътуващи (по работа или не) данъкоплатци на непътуващи. 

А той и шайката му какво търсят в район със заразени? 

И докато държавата налага доброзорна карантина на гражданите и потъпква правата им, съвсем очаквано, решението на проблемите със заболяването премиерът чака отнякъде по света.

БНБ въвежда мораториум върху кредитите

автор:Дума

visibility 457

Българите очакват тежка финансова криза

автор:Дума

visibility 548

/ брой: 64

Проф Дуранкев: Необходима е нова данъчна система

автор:Дума

visibility 520

/ брой: 64

30 години БСП е нужна на всеки един социалист

автор:Дума

visibility 888

"Бацилът", който изгражда имунитет...

автор:Таня Джаджева

visibility 668

/ брой: 64

Направихме най-модерния вестник

visibility 408

/ брой: 64

Ентусиазъм и отговорност

visibility 294

/ брой: 64

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ