07 Декември 2019събота09:33 ч.

Позиция

Да оневиним фашизма, да заклеймим социализма!

/ брой: 137

автор:Велиана Христова

visibility 1237

Едни седем души, българи, ще ознаменуват 75-ата годишнина от Девети септември с пречупени петолъчки из центъра на София. Щото петолъчката е като пречупения кръст. Символ е на комунистическия режим, който върна България 50 години назад! А навръх Деня, докато онези червени боклуци се мотаят с цветята си по разни братски могили, нашите нови месии, като символи на седемте дни на Сътворението, ще спретнат едно шествие на 99 младенци до Мемориала на жертвите на комунизма пред НДК. Където са изписани имената на убийците на ястребинчетата, на Вапцаров... Страхотна идея! В инициативната група са познатите ни аналфабети в историята Келбечева, дето я пишат професор, пък тя не е дори доцент, и Христов вездесъщи, уж журналист, но с едностранна ориентация. Ала там е и шефът на Държавния архив Груев, който иначе трябва да е надпартийник. Та, не е шега работа, държава се е запретнала да ни ощастливи с тая изява, ей! И експертният съвет на общината с две ръце бил подкрепил инициативата за счупеното минало. Така пишат медиите.  

А щом е така, има с какво да помогнем и ние, всеки може да помогне да се извисим. Затова - призовавам ви, хора, да подкрепим акцията! Да струпаме до пречупените петолъчки купища пречупени дипломи, получени безплатно от онзи престъпен режим. Да натрупаме пречупените снимки на родителите си, които изградиха България така, че днешните демократи грабят изграденото вече 30 години - и още има! Да стоварим на камара стотици заводи и модерни ферми, пречупени в последните 30 години и разграбени до стърчащи руини. Да стоварим на паважа пречупените апартаменти и къщите ни, построени пак от нашите родителите в ония черни години. Та, като гледаме жилищните комплекси и шосетата на България, останали от онова проклето време, да не ги приемаме като нещо обикновено, а да проблематизираме градската среда, както искат седмината. Да струпаме на огромен куп пречупеното минало, а отгоре да курдисаме вместо сърп и чук една демократична бухалка, увита в парцалите на днешния повсеместен празен народен джоб. 

Да оневиним Фашизма, да заклеймим социализма! Това е повелята на днешната Партия ръководителка, майка кърмилница. Да следваме нейните светли пориви, да сме достойни за нейното доверие. "Води ме, партийо, води ме, под свойте бойки знамена". Бъдеще за ревностните адепти има в тая работа! Пък и някоя пара от соросоидните може да изпадне... Слава!

...Морe, да вземем по една сопа чепата и да им връчим по една кирка на тия извращенци барабар с покровителите им от властта, дето й вършат черната работа - да вървят да построят поне нещо, да прекопат запустелите ниви на България, пък да преметат и мръсните столични улици! Да свършат поне нещо полезно в този си живот новите активни борци, преди да се окичат с ордените на обещаното им добруване.       

Проверки по пътищата заради студентския празник

автор:Дума

visibility 5

Жълт код за поледици в 11 области в страната

автор:Дума

visibility 72

Нов удар срещу Китай

автор:Дума

visibility 1

Бедност заплашва развития свят

автор:Дума

visibility 359

/ брой: 235

Национална стачка блокира Франция

автор:Дума

visibility 194

/ брой: 235

Алпите били база за руския шпионаж в Европа

автор:Дума

visibility 292

/ брой: 235

Боко ТВ

автор:Велислава Дърева

visibility 756

/ брой: 235

В България се имитира борба срещу корупцията

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 235

Животът на един "шпионин"

visibility 350

/ брой: 235

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ