11 Юли 2020събота20:40 ч.

Честит празник на Левицата!

/ брой: 172

автор:Братя Ружеви

visibility 3534

Преди няколко дни няколко интелигентни и красиви заплашиха, че ще блокират достъпа до Бузлуджа. Дали днес се случва това няма как да знаем, но сме длъжни да дадем съвети, ако хората си държат на обещанието.
1. Не се ядосвайте и не влизайте в идеологически спорове. При всички случаи те не знаят за какво става дума нито в исторически, нито в съвременен контекст. Така както тийнейджърите по жълтите плочки на София изобщо не им ясно какво означава "Долу актуализацията на бюджета!". Или както млади футболни запалянковци, които лепят некролози на магистрата Камен Ситнилски - да е жив и здрав, независимо какво е свършил.
2. Ако действително блокират някой път, запазете спокойствие. Тук има два варианта. Ако са легнали на асфалта, слезте от автобуса и внимателно ги подхванете, без да им убива, и ги пренесете на някоя трева до пътя. Не е лошо, ако носите малки възглавнички, които ще положите на земята, за да не ги притесняват пръст и камъни. Ако са се хванали за ръце и са препречили пътя, най-добре е да слезете и вие да се хванете за ръце, пуснете народна музика, първият от вас да хване най-крайния от тях и да им обясните, че това е хоро. Тъй като те така или иначе не разбират какво правят, може да се хванат на хорото и така да ги изведете встрани.
3. Интелигентните и красивите се изживяват като говорители на битката с олигархията. Подарете им тениски с Че Гевара и ги попитайте - като са срещу олигархията, ще щурмуват ли нейните палати из луксозните квартали? И ако са срещу олигархията, защо спират обикновените хора?
Няма да ви отговорят, разбира се. Те рядко имат отговори.
Честит празник!

ЕП окончателно прие пакета "Мобилност"

автор:Дума

visibility 380

/ брой: 130

Търговията на дребно с рекорден спад през май

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 130

Зърнената реколта най-слаба от десетилетия

автор:Дума

visibility 433

/ брой: 130

Don't touch Our Gladstone!*

автор:Велислава Дърева

visibility 640

/ брой: 130

Ще бъде ли реабилитиран Оруел?

автор:Мирослав Попов

visibility 568

/ брой: 130

Датата

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 130

В ход е откровен прокурорски преврат

автор:Дума

visibility 1281

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ