09 Април 2020четвъртък18:11 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Червен картон

/ брой: 20

автор:Валентин Георгиев

visibility 430

Неизбежното започна да се случва. Преди дни перничани бяха неколкостотин пред МРРБ и Министерския съвет в търсене на възмездие и наказание за виновниците за водната криза. Вчера от малкия и средния бизнес пред парламента излязоха няколко хиляди. Утре може да бъдат и доста повече. А исканията на всички са едни и същи: Оставка на правителството! Стигна се до демонстративно чупене на касови апарати под прозорците на Борисов и до блокада на "Орлов мост". Събуди ли се България е въпрос, който от дълго време си задават мнозина и който ще става все по-централен, независимо от затъмнението или манипулациите в клакьорските медии, обслужващи управлението. 

Всичко, на което ставаме свидетели, е съвсем логично продължение от кризите, които властта предизвиква всекидневно и повсеместно. А cтрaхът на кaбинeтa се надушва отдалече. Дoceгa oттaм ce уceщaшe caмo мириc нa кoрупция, пaри, cкaндaли, нeкaдърнocт, нo ceгa усещането за наближаващ крах ги изкарва от равновесие. Упoтрeбата на cълзoтвoрeн гaз е само едно малко доказателство за това. 

Разочаровани, обидени, унизени, ограбени - за повечето българи вече няма полезен ход, освен да излязат на бунт в защита на правото си на живот и оцеляване. Доста от хората не вярват на никакви политици и партии, затова пък безапелационно вдигнатият червен картон към Борисов и ГЕРБ се превръща в ясен знак откъде идва истинският вот на недоверие. Опитът от предходни години е доказал, че всяка власт, която е тръгнала срещу народа си, неминуемо е катастрофирала. Достатъчно е той да вземе инициативата в свои ръце и да започне да задава дневния ред. Тогава хаотичното отстъпление на управниците ще се превърне в слабост, която ще развенчае и мита за "Спасителя Борисов". Защото спасението на всички вече е само в неговата оставка.

Борисов разпореди Мавродиев да бъде уволнен от ББР

автор:Дума

visibility 605

/ брой: 68

Има достатъчно агнешко за Великден

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 68

Испания е близо до овладяване на епидемията

автор:Дума

visibility 116

Борис Джонсън е клинично стабилен

автор:Дума

visibility 241

Байдън ще се изправи срещу Тръмп

автор:Дума

visibility 265

Из архивите на ЦРУ за България

автор:Христо Георгиев

visibility 1176

/ брой: 68

Изповед на лошия закон

автор:Владимир Георгиев

visibility 306

/ брой: 68

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ