26 Март 2019вторник14:22 ч.

"Б.Т.Р." тръгва на европейски тур

/ брой: 51

автор:Дума

visibility 131

"Б.Т.Р." започва европейската си обиколка на 21 март. По време на турнето групата ще представи новия си албум "Невидими стени" с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания. През март музикантите ще забият на 21-ви в Прага, на 22-ри в Хановер, на 23-ти в Хамбург, на 24-ти в Бремен, на 29-и в Мюнстер, на 30-и в Кьолн, на 31-ви в Щутгард. През април ще свирят на 5-и в Милано, на 6-и в Лион, на 7-и в Барселона, на 10-и в Памплона, на 12-и в Мадрид, на 13-и във Валенсия.

В момента от "Б.Т.Р." са в активна подготовка на нов клип, но пазят в тайна на коя песен е. Това, което са готови да споделят, е само датата на премиерата му - 19 април, в City stage София, когато ще e финалният концерт от европейския тур на групата, на който ще бъде представено и най-актуалното видео.

"Невидими стени" е 12-и студиен албум на групата и е доста популярен. Първото му издание се изчерпва за по-малко от три месеца и сега е с нов тираж. Но продажбите не са единственият индикатор. За успеха на "Б.Т.Р." говорят безброй съобщения във фейсбук страницата на групата, като хората благодарят и споделят своите впечатления от песните. Най-харесвани от феновете засега се оказват "Моята сила" и акустичната балада "Ела". Самите музиканти също си имат фаворити от тавата: Наско предпочита "Никога преди", Славчо - "Легенда", Илиян - "Подемните реки", а Иван - "Тези дни".

Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, от "Б.Т.Р." са решили да направят клипове на всяка от песните в "Невидими стени". Досега са факт видеата на две от тях - "Моята сила" с режисьор Асен Блатечки и "Никога преди" на Петър Петров.

https://www.youtube.com/watch?v=iSyvAqvbylY

https://www.youtube.com/watch?v=4rcD2TnXEBw

https://www.facebook.com/btr.bg/

Ново мащабно прекъсване на тока във Венецуела

автор:Дума

visibility 291

Искат да направят "Св. София" джамия

автор:Дума

visibility 220

/ брой: 58

Докато не настъпи вечен мир на Земята

автор:Константин Иванов

visibility 212

/ брой: 58

Организиран хаос в поземлената реформа

автор:Дума

visibility 310

/ брой: 58

Столица на културата ли? Такъв кич няма и в Африка

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 58