15 Юни 2021вторник16:59 ч.

БСП в Стара Загора призова за подкрепа на "Марица изток"

/ брой: 39

автор:Дума

visibility 244

Социалистите от Стара Загора призоваха всички политически сили, както и държавните институции да подкрепят "Марица изток" и комплексът да продължи да работи. В специална позиция от БСП настояват Министерският съвет и министърът на енергетиката да не допускат прекратяване на работата или ограничаване на производствения капацитет на въглищните топлоелектрически централи до изчерпване на ресурса. Социалистите са категорични, че държавата трябва да предприеме всички необходими мерки за нормалното функциониране, за да бъде гарантирана енергийната и националната сигурност на страната. "Българското правителство да работи в тясно сътрудничество с Германия, Полша, Чехия, Унгария за съвместни действия по защита на интересите ни и да се ангажира целият научен потенциал за решения в сферата на очистването на емисиите", призовават от БСП в Стара Загора. 

Позицията е изпратена до председателя на Народното събрание, премиера, министъра на енергетиката, до европейските институции, кмета, областния управител, до Общинския съвет в Стара Загора и др.

Байдън: НАТО не е платена охрана

автор:Дума

visibility 305

/ брой: 112

Румъния спря 3700 тона отпадъци

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 112

Кратки новини

автор:Дума

visibility 236

/ брой: 112

През просото

автор:Валентин Георгиев

visibility 342

/ брой: 112

На дневен ред е въпросът кой да управлява

автор:Валентин Георгиев

visibility 378

/ брой: 112

Дядото

автор:Щерю Наумов

visibility 236

/ брой: 112

Опитно поле

автор:Евгени Гаврилов

visibility 277

/ брой: 112

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ