14 Юли 2024неделя20:19 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кой днес е Той

/ брой: 61

автор:Ина Михайлова

visibility 3469

След бутафорната оставка на Цветанов на ход е кризисният пиар от болезнено изтъркан тип. Разказчето за оттеглянето на Цв.Цв. от парламента през призмата на морала, уви, е пълна трагедия. Моралът на Цветанов не е на ниво за парламента, но е на ниво за ГЕРБ. Сега чакаме да ни обяснят разликата между партиен и обществен морал. Този кризисен пиар очевидно е обречен на неуспех. На ход е... Кой.

Затова Сотир Цацаров проговори. Не за апартаментите, а за ДОСТ. Прокуратурата погна кметове. Спецпрокурори влязоха в Захарния завод на Ветко Арабаджиев, а ДАНС - в държавната "Кинтекс". ГДБОП всеки ден разбива организирани престъпни групи. Борисов, задушен от любовта на Цветанов, обяснява как кредитният рейтинг расте, през юли ни канят в чакалнята на еврозоната, а тежестите пред бизнеса падат. Социалният министър вече "спаси" пенсиите. Нашишкавелите медии блъскат "виновници" за "сценария срещу Цветанов" - Нинова и БСП, "Свободна Европа" и "Капитал", Цветан Василев и хибридите на Кремъл. Ал Йо влиза в листата на ГЕРБ за евровота, от делото "КТБ" - всеки ден сензации.

Междувременно прегръдката на ГЕРБ и ДПС в парламента плододава. С промени в закона вероизповеданията, които получават държавна субсидия, ще могат да се финансират и от чужбина, и няма да са задължени да декларират даренията си пред държавата. Разсрочени са задълженията на мюфтийството. Дважди честито да им е. На изпроводяк на Цветанов - по Цветановски. Така ще е и занапред. Да му мисли Томислав Дончев.

Шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев се обяснява пред медиите на Кой за своите апартаменти, вместо да запорира чужди. А на опонентите на Пеевски начаса запорираше... Никой не пита за воаяжите на прокурор Иван Гешев, МВР-шефа Младен Маринов и зам.-шефа на ДАНС Недялко Недялков в САЩ. Още по-малко се говори за пътуването на Цацаров и Маринов в Дубай. Кой знае всичко. И сега е Той.

Обявяват кандидат-купувачите на "Виваком"

автор:Дума

visibility 1664

/ брой: 131

Плащаме до 10 лв. за чадър на морето

автор:Дума

visibility 1556

/ брой: 131

НАТО пуска военен коридор през България

автор:Дума

visibility 1856

/ брой: 131

Фантазии и шамани

автор:Александър Симов

visibility 1866

/ брой: 131

Райски намерения по пътя към ада

автор:Деси Велева

visibility 1882

/ брой: 131

В очакване на Конституционния съд

visibility 1707

/ брой: 131

Датата - 12.07.2024 г.

автор:Дума

visibility 1733

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ