13 Октомври 2024неделя01:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Владимир Георгиев: Доверие се печели трудно и с много работа

автор:Дума

visibility 462

"Доверие се печели трудно и с много работа, но ние от БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА винаги сме били готови да се изправим очи в очи с хората и да обсъдим техните проблеми, да получим дори критика за наши действия или бездействия", това каза Владимир Георгиев - водач на листата на левицата за 26 МИР- София област по време на срещата си с хората от с. Петърч, община Костинброд.

Георгиев беше придружаван от областния председател на БСП Александър Манолов. Двамата изказаха своята подкрепа за представителя на Костинброд Красимир Арсенов. Арсенов е експерт със сериозен опит в областта на управление на отпадъците – както в държавната администрация, така и в работата на частните компании.
"През годините, в които съм бил кмет установих, че е много е важно хората да усетят истинските леви политики. За да се случат те, ще ни е необходима вашата подкрепа, с която да имаме по-голямо представителство в парламента и да можем да работим за по-социална и справедлива държава", обърна се към присъстващите Владимир Георгиев. Присъстващите на срещата споделиха, че дълго време са чакали това обединение на левите партии. "Най-накрая няма да се чудим за кого да пуснем по-напред бюлетината, вече всички сме едно и ще можем да повишим резултата, да не се разпиляваме", коментира председателя на организацията в Петърч Мариана Кръстанова.

Ураганът "Кърк" опустоши Западна Европа

автор:Дума

visibility 1504

/ брой: 194

ООН разследва смъртта на мигранти в Атина

автор:Дума

visibility 1668

/ брой: 194

Обвиниха бивш румънски министър, вземал подкупи

автор:Дума

visibility 1527

/ брой: 194

Фалшив Путин съобщи в ефир, че подава оставка

автор:Дума

visibility 1449

/ брой: 194

Сигурен неуспех

автор:Евгени Гаврилов

visibility 1761

/ брой: 194

100 РЕШЕНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

автор:Дума

visibility 1618

/ брой: 194

Ще работим за справяне с демографската криза

автор:Юлия Кулинска

visibility 1520

/ брой: 194

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ