31 Юли 2024сряда16:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кой ще въведе контрол

/ брой: 144

visibility 532

Лилия Божкова

С огромна загриженост и отговорност ви пиша тези редове и ви призовавам да ги прочетете с внимание. Пиша в качеството си на родител, обществено ангажиран човек и член на Инициативен комитет за провеждане на референдум за недопускане на джендър идеологията в училищата.
Искам да подчертая, че нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация и уважавам техните права. Въпреки това, съм категорично против тази идеология да прониква при децата до навършване на пълнолетието им. Смятам, че те трябва да бъдат защитени от подобни влияния, докато не достигнат зрялост, за да могат сами да направят информиран избор.
За съжаление, не мога да споделя публикацията, която ме провокира да напиша тези редове, тъй като не е публична. А тя е свързана с анонимно проучване с гръмкото име:
„Национално проучване за нагласите към ЛГБТИ+ учениците в българските училища“, насочено към деца на възраст между 14 и 19 години.
Фондация „Сингъл Степ“ е негов инициатор за втори път, с цел да се запознаят с преживяванията на ЛГБТИ+ младежи в училищата в нашата страна. Основната цел е да повишат осведомеността за настоящото положение на ЛГБТИ+ младежите и да продължат усилията си за безопасни и приемащи училища.
Обръщам ви внимание, че за всяка една анкета, която се провежда в училище СЕ изисква разрешение на родител, а тази е публикувана в интернет, като в рекламите им е даден баркод за сканиране. На практика всяко дете с телефон може да я направи без знанието и разрешението на родител.
В Чл. 14 от Конституцията на Република България е записано: Семейството, майчинството и децата са под закрила на държавата и обществото.
В Чл. 47. (1) от Конституцията на Република България е записано: Отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и задължение на техните родители и се подпомага от държавата.
Имаме работещо Народно събрание, служебно правителство и президент. Кой точно ще поеме отговорност и ще въведе под контрол това безумие?
Под претекст за невинно проучване всъщност се налага норма за присъствие на темата за различни сексуални ориентации сред подрастващите. За Бога, това са деца, които все още не са сигурни в много неща, включително и в собствените си нужди и желания, и са склонни да експериментират с различни глупости, включително и сексуални контакти със своя пол.
Накъде ги бутаме? В каква посока искаме да залитнат?

Фейсбук

Гръцки бизнесмен с интерес към "Лукойл Нефтохим"

автор:Дума

visibility 519

/ брой: 144

Бизнес средата у нас се влошава

автор:Дума

visibility 482

/ брой: 144

Над 4,3 млн. са жилищата у нас

автор:Дума

visibility 495

/ брой: 144

Расте напрежението във Венецуела

автор:Дума

visibility 527

/ брой: 144

Протести в Сърбия срещу добива на литий

автор:Дума

visibility 566

/ брой: 144

Брюксел се сближава с Виетнам

автор:Дума

visibility 486

/ брой: 144

ЕС гласи нови мерки срещу Унгария

автор:Дума

visibility 531

/ брой: 144

Дясната киселина

автор:Александър Симов

visibility 549

/ брой: 144

Кой ще въведе контрол

visibility 516

/ брой: 144

Заканата на Ердоган

автор:Юри Михалков

visibility 526

/ брой: 144

В капана на екстремните жеги

автор:Дума

visibility 511

/ брой: 144

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ