28 Август 2024сряда00:41 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Масив атак" искат минерална вода, лед и бурканче мед до сцената

/ брой: 158

автор:Дума

visibility 1630

"Масив атак" пристигат в София в сряда - деня преди дългоочаквания им уникален спектакъл в зала "Фестивална" на 15 юли. Изборът на място за отдих на звездите е в луксозен столичен хотел в непосредствена близост до залата, научи ДУМА от Богдана Денчева. Макар в петък (16 юли) да имат участие в Скопие, Робърт дел Ная, Грант Маршал и виртуозните им колеги музиканти ще нощуват след концерта и ще отпътуват на следващия ден. "Масив атак" не водят със себе си собствен кетъринг екип, а ще се доверят на местните кулинари. В менюто им трябва да присъстват ястия от южноамерикански, европейски и средиземноморски тип. Любопитни са кетъринг изкушенията, с които артистите ще се подкрепят непосредствено преди и по време на шоуто в специално обособените 4 гримьорни и стая за отдих в бекстейдж зоната на залата. Това са пълна селекция английски чайове с лимон и мед, сок от нар, соево мляко, две купи пресни сезонни плодове и сурови зеленчуци, сокоизстисквачка, шоколадови лакомства, дъвки и - особено важно - местни национални и регионални вестници. Има изискване гримьорните да са оборудвани с много огледала, с пепелници и да пресъздават обстановката на бар, но не твърде екстравагантно. В списъка на питиетата присъстват енергийни и безалкохолни напитки, бутилка руска водка, джин "Bombay Sаpphire", бял ром и 7-годишен кубински червен ром, австралийски и френски сухи бели вина, чилийско мерло, шампанско "Bollinger" и богат асортимент светли и тъмни бири. По време на шоуто непосредствено до сцената ще бъдат разположени машина за лед, големи количества минерална вода, 25 малки хавлиени къпри и... бурканче мед.
 

Тазгодишното вино ще е по-хубаво, но по-скъпо

автор:Дума

visibility 428

/ брой: 163

Цените по морето падат с 20%, сезонът продължава до октомври

автор:Дума

visibility 379

/ брой: 163

Кафето в Гърция рязко поскъпва

автор:Дума

visibility 341

/ брой: 163

Производството на сладолед у нас намаля драстично

автор:Дума

visibility 324

/ брой: 163

Гърция подготвила нови социални мерки

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 163

„Таймс“: Русия е близо до победа в Донбас

автор:Дума

visibility 418

/ брой: 163

Париж удължи ареста на Дуров

автор:Дума

visibility 402

/ брой: 163

Преговорите за Газа вървят към провал

автор:Дума

visibility 489

/ брой: 163

"Пенчо бре чети..."

автор:Барбара Пейчинова

visibility 488

/ брой: 163

Размиване на отговорности

visibility 405

/ брой: 163

Потресаващо мълчание

visibility 397

/ брой: 163

Ще отпаднат ли "малките матури" след 4-и и 10-ти клас

автор:Дума

visibility 407

/ брой: 163

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ