04 Октомври 2024петък19:28 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

„БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА" се срещна с членовете на Съюза на слепите в Габрово

автор:Дума

visibility 455

Кандидати за народни представители от „БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА" проведоха среща с членовете на Съюза на слепите в Габрово.

„Среща, в която не успяхме да отговорим на всички въпроси – толкова много бяха те. Казаха ни „добре е, че има обединение сред левите партии и лидери, крайно време беше, защото на миналите избори имаше четири леви листи“, сподели водачът на местната листа Валери Митов.

„Успех и трябва да дадете всичко от себе си, за да „оправите“ здравеопазването – болниците не трябва да са търговски дружества“, отправиха призив и пожелание хората.

Те се вълнуват не само от предстоящите избори, те имат проблеми с местния транспорт, с малките и неудобни бусове, в които трудно се качват, с отношението на шофьорите, дистанцирано и понякога дори грубо. Млади майки питаха „Знаете ли колко време отнема да закараш детето си от центъра до училище „Св. св. Кирил и Методий“ и да отидеш после на работа.“

Кандидатите за народни представители обсъдиха с тях и платформата „100 решения“ на „БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА". Разговор протече за намеренията, политиките и ангажиментите, които поемат кандидатите за народни представители Валери Митов и Миглена Пройнова, общинските съветници Здравко Кънчев и Генади Цитлакидис, не само в националния, но и в местния парламент.

Петролът не поскъпва заради забавянето на икономиката

автор:Дума

visibility 518

/ брой: 189

Ски курортите вдигнаха цените на картите

автор:Дума

visibility 469

/ брой: 189

Франция увеличава данъците на богатите

автор:Дума

visibility 517

/ брой: 189

Хърватски войници няма да участват в конфликти

автор:Дума

visibility 485

/ брой: 189

Доминикана масово депортира мигранти

автор:Дума

visibility 502

/ брой: 189

Черна ирония

автор:Александър Симов

visibility 1006

/ брой: 189

Свинщина

автор:Мая Йовановска

visibility 1318

/ брой: 189

За икономиката

автор:Дума

visibility 987

/ брой: 189

“БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА” има решенията за БЪЛГАРИЯ

автор:Дума

visibility 590

/ брой: 189

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ